Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμαρχος Έδεσσας: «Η ηθική μου δικαίωση είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που με συκοφάντησαν»

Διαβάστε τη δήλωση

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, μετά την αθώωσή του για το θέμα της υποτιθέμενης καταπάτησης έκτασης στην Κεδρώνα:

ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!!!!!!!!!

ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΜΠΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔΡΩΝΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!!!!!!!

Η ΔΙΠΛΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

ΟΙ ‘’ΑΧΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΜΕΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ‘’ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΛΑΨΟΥΝ, ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΖΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.

Η ΗΘΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News