Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Ο Μποτρίνι «απαντά» στις καταγγελίες με μια φωτογραφία στο Instagram

«Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας παραμένει ψέμα… όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια»

Με μια φωτογραφία στο Instagram απάντησε στις καταγγελίες του 19χρονου μαθητευόμενου ο Έκτορας Μποτρίνι.

Ο γνωστός σεφ κοινοποίησε μια εικόνα όπου είναι αγκαλιά με μαθητευόμενούς του και τη συνόδεψε με τα εξής λόγια:

«Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας παραμένει ψέμα… όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια».


Σύμφωνα με τη καταγγελία που παρουσιάστηκε από το corfupress.com, ο 19χρονος φέρεται να δεχόταν «επιθέσεις» με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με τα εργαλεία μαγειρικής, από τον υπεύθυνο κουζίνας εστιατορίου που τον αποδοκίμαζε φραστικά ενώ τους ασκούσε και λεκτική βία.

Το γεγονός «που επαναλήφθηκε σταδιακά πολλές φορές» όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας Σ. Πελάης, είδε το φως της δημοσιότητας όταν ο 19χρονος μαθητευόμενος μαγειρικής αφού επισκέφθηκε τον ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τους τραυματισμούς που υπέστη, προχώρησε σε καταγγελία στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

1 σχόλιο:

  1. ασε μας ρε Μποτρινι δεν φαινεσε οτι εισαι τομαρι; εγινες μαγκας με της μαλακιες που πασαρεις στον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News