Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου «Ακρίτες Αλμωπίας»

Ανακοίνωση

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος «Ακρίτες Αλμωπίας» θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στα «Ακρίτεια», που πραγματοποιήθηκαν στο Δασάκι Αριδαίας την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου.

Ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους της παράδοσης, που ήταν παρόντες εκεί, για να παρακολουθήσουν το πλούσιο πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι προσκεκλημένοι σύλλογοι. Η στήριξη που εσείς προσφέρετε είναι αυτή που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε πολύ!

Να θυμίσουμε ότι στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των τεσσάρων τυχερών λαχνών, που κερδίζουν δύο tablet και δύο κινητά από την εταιρία MLS.

Οι τυχεροί λαχνοί είναι τα νούμερα:

Νούμερο 1535 MLS T8 FingerPrint 4G
Νούμερο 613 MLS T8 FingerPrint 4G
Νούμερο 1696 MLS MX 4G 2019
Νούμερο 587 MLS Rocky

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία του συλλόγου.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Συλλόγου

2 σχόλια:

  1. Όταν δημιουργείς ένα φεστιβάλ παραδοσιακών χορών σαν το συγκεκριμένο, έτσι ώστε να διατηρείται ζωντανή η παράδοση και ο πολιτισμός του τόπου σου, παρουσιάζεις στο κοινό το πάθος που έχεις για τον τόπο σου. Είναι σημαντικό επίσης και το διάβα του χρόνου διότι παρόλο τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε εσύ συνεχίζεις με τόσο κουράγιο και πείσμα να είσαι προσηλωμένος στον στόχο σου, σε αντίθεση με τους "ανταγωνιστές" σου που προσπαθούν και αυτοί να σε μιμηθούν δημιουργώντας κάτι το οποίο δεν εμβαθύνει τόσο στην κουλτούρα αλλά προσθέτει μια νέα και δεν σέβεται αυτό που οι παλιοί με τόσο κόπο έφτιαξαν. Τέλος, εσύ χωρίς καμία επιρροή συνεχίζεις ακάθεκτος στην υλοποίηση της ιδέας σου και δείχνεις άμεσα στον κόσμο την αυθεντικότητα της μουσικοχορευτικής σκηνής που είχαν δημιουργήσει οι παλιοί μέσα από την καθημερινότητα τους,τα ήθη και έθιμα τους αλλά και τα συναισθήματα τους. Και πίσω από όλη αυτή την υπέροχη εκδήλωση τόσα χρόνια με κόπο, μεράκι αλλά και ευλάβεια βρίσκεται ο Κύριος Δημήτρης Ιωάννου, που του αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια για όλη του την προσπάθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλο σας τον αγώνα, για την προβολή της γνήσιας παράδοσης από τα παλαιά χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς παραβρέθηκα στα Ακρίτεια, προκειμένου να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις για την παράδοση. Όταν όμως χρειάστηκε να πάμε στην τουαλέτα, βρεθήκαμε προ απροόπτου. Η κατάσταση: η χειρότερη από όλης της Ασίας, δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι,οι οποίοι θα έπρεπε να παραιτηθούν. Βέβαια η κατάσταση μας ντροπιάζει όλους. Πίσω από τις φανταχτερές ναρκισσιστικές φωτογραφίες κρύβετε ο πολιτισμός μας, όπου ότι είναι στη σφαίρα του ιδιωτικού λάμπει, ότι είναι στη σφαίρα του δημοσίου βρομάει, απαξιώνεται, καταστρέφεται και υποτιμάται .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News