Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Δήμαρχος Έδεσσας για Μπίνο και Μπάτση: «Ένας είναι ο στόχος, συνεργασία για το καλό του τόπου μας»

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου

«Με τους φίλους αυτοδιοικητικούς Άλμωπες διατηρώ άριστες σχέσεις». Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, με ανάρτησή του στο facebook. Και πρόσθεσε ότι «αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά».

Για τον σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο, ο κ. Γιάννου τόνισε ότι συνεργάστηκαν αρμονικά, ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο θα κάνει και με το νέο Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση, ο οποίος τον επισκέφτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο της Έδεσσας.

Ο Δημήτρης Γιάννου κατέληξε στην ανάρτησή του, με τα εξής λόγια: «Ένας είναι ο στόχος, συνεργασία για το καλό του τόπου μας».




2 σχόλια:

  1. αρχισε το γλυψιμο για την καρεκλα,σαλιαριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΙΝΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΦΙΛΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΣΚΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News