Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Γιώργος Γούδης: Εργατικός, δοτικός, τίμιος και πάντα δραστήριος - Ποιος ήταν ο Αντιδήμαρχος που βρήκε τραγικό θάνατο

Δυστυχώς, το μεσημέρι της Τρίτης βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια υλοτομικών εργασιών στο βουνό των Προμάχων

Συναισθήματα θλίψης έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου του Γιώργου Γούδη, γνωστού ως Αμερικάνου.

Με καταγωγή από τους Προμάχους, είχε έντονη κοινωνική προσφορά και βοηθούσε πάντοτε το συνάνθρωπο. Ήταν ο άνθρωπος που είχε πάντοτε μια καλή κουβέντα και ένα χαμόγελο για όλους.

Το 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου και κατά τη διάρκεια της παρούσας δημοτικής περιόδου διετέλεσε μέχρι και τον θάνατό του Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας. Στις εκλογές του περασμένου Μαΐου ήταν εκ νέου υποψήφιος.

Εργατικός, δοτικός, τίμιος και πάντα δραστήριος, ο Γιώργος Γούδης είχε καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια και σε πολλές περιπτώσεις την αγάπη των συνεργατών του, ενώ ήταν πάντοτε η ψυχή της παρέας.

Δυστυχώς, το μεσημέρι της Τρίτης βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια υλοτομικών εργασιών στο βουνό των Προμάχων.

3 σχόλια:

  1. γνήσιος μακεδόνας δισέγγονο του Μεγαλέξανδρου.Καλό παράδεισο αδερφέ.Γιώργο, σε περιμένουν ο Περδίκας ο Κάσσανδρος και Αντίπατρος.Καλή δύναμη στους συγγενείς του.
    ήταν σπουδαίος άνδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΉΤΑΝ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ..ΉΤΑΝ ΨΥΧΉ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ...ΉΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΈΒΡΙΣΚΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΊΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ...
    ΚΆΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΓΙΏΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News