Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Πως το 7 θα γίνει 14; - «Καυτός» μήνας ο Αύγουστος

Σε κάθε περίπτωση, ο Αύγουστος θεωρείται ότι θα είναι "καυτός" μήνας εξελίξεων και εμείς θα είμαστε εδώ για να καταγράφουμε τα πάντα

Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕ 7 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ 14

Στο παρασκήνιο εργάζεται ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος προσπαθεί να σχηματίσει την απαιτούμενη πλειοψηφία ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων, θα είναι ένα crash test. Εκεί αναμένεται να προταθεί για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημήτρης Βέσκος. Η εκλογή του προτεινόμενου προσώπου για την Προεδρία, θεωρείται δεδομένη λόγω των δικλείδων που έχει ο νέος νόμος. Ωστόσο, θα φανεί αν θα είναι Πρόεδρος αποδοχής ή Πρόεδρος μειοψηφίας. Παράλληλα, θα φανεί αν ο νέος Δήμαρχος έχει καταφέρει να συνθέσει ή αν θα είναι όμηρος λόγω μειοψηφίας.

Πάντως, στελέχη της νέας Δημοτικής Αρχής εκφράζουν τη σιγουριά ότι θα υπάρχει πλειοψηφία. Ο κ. Μπάτσης έχει επιλέξει να προσεγγίζει μεμονωμένους Δημοτικούς Συμβούλους και δεν συνομιλεί με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Αυτό αναμένεται να του δημιουργήσει κορυφαία προβλήματα στην πορεία, αν αναλογιστεί κανείς τη ρευστότητα της κατάστασης.

Ο Δημήτρης Μπίνος έδωσε το πρώτο στίγμα του, λέγοντας ότι ο Δήμος δεν μπορεί να διοικηθεί με Εφιάλτες και αποστασίες. Ο Σάκης Χατζηδημητρίου από την πλευρά του δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια δήλωση, ωστόσο στελέχη του επικρίνουν ως προσβλητική και αλαζονική αυτή τη συμπεριφορά του κ. Μπάτση και τονίζουν ότι ο νέος νόμος απαιτεί σοβαρότητα από όλους, διαμηνύοντας ότι η παράταξή τους θα παραμείνει αρραγής και θα στοχεύει στο καλό του τόπου. 

Σε κάθε περίπτωση, ο Αύγουστος θεωρείται ότι θα είναι "καυτός" μήνας εξελίξεων και εμείς θα είμαστε εδώ για να καταγράφουμε τα πάντα...

22 σχόλια:

  1. Οκ Μπατσης μιλάει με ολους, εκτός απο αυτον που του έχεις γίνει εξαπτερυγο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έχει ψωνίσει το άτομο......... Καλή πτώση
      ...

      Διαγραφή
  2. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΜΠΑΤΣΗ ΣΤΑ ΜΠΙΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώσε πόνο Μπάτση στα μπινακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα πονέσει πολύ ο Χρήστος αν συνεχίσει έτσι
      Αυτό είναι βέβαιο

      Διαγραφή
  4. Εχει καβαλησει το καλαμι ο μπατσης. Κριμα γιατι αλλιως μας παρουσιαστηκε πριν τις εκλογες. Πολύ γρηγορα αποδομειται με τις συμπεριφορες του. Και ας μαζεψει τα κορακια του γιατι τον εκθετουν πριν καν αναλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ

      Διαγραφή
  5. Έχουν ξεκινησει επαφες αναμεσα στην παράταξη του Μπατση και του Χατζηδημητρίου. Και το συνθημα είναι Ενωμένοι για την Αλμωπια γιατί Εδω Ζουμε. Η καλύτερη λύση συμφωνα λαι με τις νέες τροπολογιες του Κλεισθένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήσουν πολύ κουρασμένος και κοιμήθηκες βαθειά γιαυτό και το όνειρο που είδες ήταν μες την χαρά χαρούμενο. Και άκου τώρα γιά να προσγειωθείς στη πραγματικότητα. Σε παραταξιακό (και τό επαναλαμβάνω ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ) επίπεδοδεν έχει γίνει καμιά πσροσπάθεια προσέγγυσης απλά τώρα κάνουμε τα μπανάκια μας και θα δούμε τον Σεπτέμβριο πιά ότι κάτσει και άμα κάτσει

      Διαγραφή
  6. Πόσο σας πονάει που βγήκε Δήμαρχος ενας προμαχιωτης.... Χρήστο θα σου ρίξουν πολύ λασπη να ξέρεις, δώσε πόνο στα μπηνακια χρηστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε μας πονάει που βγήκε δήμαρχος όχι ένας προμαχιωτης αλλά ένας άνθρωπος χωρίς τις ελάχιστες γνώσεις. Το δικό μου το παιδί έχει βγάλει το πανεπιστήμιο έχει διδακτορικο και είναι άνεργο.αυτο με πειράζει εμένα.

      Διαγραφή
    2. Το δικό σου το παιδί ας πήγαινε για δήμαρχος, ποιός τον εμπόδισε; Βλέπεις όμως δεν αρκούν μόνο τα πτυχία, θέλει και κάτι άλλο που δεν το είχε ο γιός σου και το είχε ο Μπάτσης!! Περαστικά σας!!

      Διαγραφή
  7. Φάτε στην μάπα τον βεσκο πρόβατα. επαγγελματίας πολιτικός.μια ζωή με τους μισθούς του δήμου και τις συντάξεις . Θα σας διοικεί αυτός τώρα και ο άλλος ο αχυρανθρωπος θα βαράει παλαμάκια. Σας πειράζε ο Μπινός που είναι καθαρός και ξαστεριά και δεν πείραξε ούτε ένα ευρώ. Ποιος είναι ο χαμένος θα το καταλάβετε μετά από τέσσερα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δείτε εικόνα.
    Προμαχιώτης Δήμαρχος.
    Προμαχιώτης Πρόεδρος ΔΣ.
    Προμαχιώτισσα Αντιδήμαρχος.
    Φάτε σανό Αριδαιώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε κ άλλο πόνο Μπάτση

      Διαγραφή
    2. Έχουν κλείσει είδη 17 . Εσείς ακόμα σπάτε το κεφάλι σας το κλουβιο;

      Διαγραφή
  9. Η λύση είναι μια Ενωμενοι για την Αλμωπια γιατί Εδω Ζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑΑΑ; ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ;; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

      Διαγραφή
  10. Το παιδι σ που εχει βγαλει διδακτορικό... η μαμακα να προσεχες τι ψηφιζες.. λεφτα δεν υπαρχουν.. και η νεα δημοκρατια στο ειχε πει.. αλλα εσυ ηθελες διακοποδανεια.. και διαγραφη χρεους απο τον αλεξ.. αυτοι σου φταινε.. και οχι ο μπατσης.. καταλαβες σταυρακη.. μοκο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η πτωση ξεκιναει πριν ακομη ξεκινησει εξαοτιας της υπερμετρης αλαζονιας.
    Βαλε αυτους που εβριζες Μπατση κανενας δεν θα υμαται τιποτα βγαλε οσες φωτο θες αρκει να τις σταματησεις στα 2 χρονια επειδη παλι δεν θα θυμαται κανεις τιποτα.
    Κανε αυτο που πρεπει εσυ και ας συνεργαστεις και με Συριζαιαους για τον τοπο μας θα γινει ρε παιδια τι καημο εχετε πια? Δηλαδη τι προτεινετε να μεινει μονος ο νεος Δημαρχος και αυτο ηταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News