Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ακρίτεια 2019: Η Κρήτη συνάντησε τη Μακεδονία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ένα απόσπασμα από την εμφάνιση τους

Μια από τις ιδιαίτερες στιγμές στα Ακρίτεια 2019, ήταν όταν χορευτικό συγκρότημα από την Κρήτη μας ταξίδεψε στο πανέμορφο νησί. Το παρατεταμένο χειροκρότημα, ήταν σίγουρα η καλύτερη ανταμοιβή.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο εκπρόσωπος του Συλλόγου παρέδωσε ένα ημερολόγιο με αναφορές στους Κρητικούς Μακεδονομάχους, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για τη Μακεδονία.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εμφάνιση τους:
.

5 σχόλια:

  1. Ήταν μια πολύ όμορφη διοργάνωση από τους Ακριτες Αλμωπιας ,πραγματικό παραδοσιακό σεργιάνι , συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ιωάννου και τον Γιώργο Λιουγκα για την οργάνωση και του χρόνου με υγεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο,οτιδήποτε αναλαμβάνεις το φέρνεις σε πέρας πάντα άριστα μπράβο σου. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στους Ακρίτες. Για μία ακόμη φορά έκαναν την διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, τις εκφωνήτριες αλλά και σε όλα τα μέλη του συλλόγου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέστε συγχαρητήριά μεταξύ σας, γιατί ουτως οι αλος, τρεις κι ο κουκος εισασταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News