Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Δήμος Σκύδρας: Ανεξαρτητοποιήθηκε κατόπιν... εκλογών η Μάγδα Παπαδοπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο: pellanews.gr

Την ανεξαρτητοποίησή της από τη Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με την οποία εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος το 2014, ανακοίνωσε η Μάγδα Παπαδοπούλου, κατά την πρώτη Συνεδρίαση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου μετά τις εκλογές.

Μια ανεξαρτητοποίηση που άργησε αρκετά, αν αναλογιστεί κανείς ότι η κ. Παπαδοπούλου, η οποία διετέλεσε και Αντιδήμαρχος τα προηγούμενα χρόνια, ήταν υποψήφια και επανεκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Κώστα Καρασαρλίδη.

Στην επιστολή της η Μάγδα Παπαδοπούλου αναφέρει τα εξής:

«Με την επιστολή μου αυτή καθιστώ σαφές ότι πολιτικοί λόγοι με οδηγούν να δηλώσω-καταθέσω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την οποία αναδείχθηκα σ’ αυτή δημοτική σύμβουλος Σκύδρας στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαϊου 2014. Σήμερα ενώπιον του σώματος δηλώνω ότι αποχωρώ από το συνδυασμό της συμπολίτευσης και κάνω σαφές ότι από τη θέση της ανεξάρτητης Δημοτικής συμβούλου θα συνεχίζω να εκφράζω δημόσια τους συλλογισμούς, να στηρίζω ιδέες και δράσεις, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική και να προσπαθώ για το καλό του Δήμου και των δημοτών, το οφείλω σ’ολους ανεξαιρέτως στους συνδημότες μου. Σ’ αυτούς λογοδοτώ για να μπορώ να τους κοιτάω στα μάτια. Επισημαίνω ότι δίνω τη διαβεβαίωσή μου ότι θα συνεχίζω να υπερψηφίζω οποιοδήποτε θέμα βαίνει προς το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών. Τέλος, ζητώ να απαλλαγώ από όλες τις επιτροπές στις οποίες ορίστηκα από την παράταξη, όπως προβλέπεται σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης Δημοτικού Συμβούλου».

Την ανεξαρτητοποίηση σχολίασε και η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, τονίζοντας ότι είναι καλοδεχούμενη, όμως γίνεται αργά και έπρεπε να γίνει τον Δεκέμβρη, όταν βγήκε από Αντιδήμαρχος και πήρε την απόφαση να είναι σε έναν άλλο συνδυασμό.

Δείτε το βίντεο:

5 σχόλια:

  1. Όσο είμαστε αντιδήμαρχοι ναι σε όλα!!!Οταν χάνουμε την καρέκλα πάμε άλλου κ φυσικά εκλεγόμαστε στην τελευταία θέση ελεω άκυρων ψηφοδελτίων είδαλως η έδρα πήγαινε και αυτή στην κ Ιγνατιάδου Απλα περιμένανε να πάνε οι εκλογές δεύτερη Κυριακή όποτε τότε θα χρειαζόταν η δήμαρχος κάποιους που ευτυχώς δεν χρειάζεται τώρα....γ αυτό και τώρα κατόπιν εορτής γίνονται αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κοριτσι κυνηγησε το ονειρο της οπως ελεγε που εμελλε να γινει ο εφιαλτης της.Ας προσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κοριτσι χρειαζεται ειδικη βοηθεια...ατελειωτη φαντασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΓΔΑ δεν έδωσε κανένα δικαίωμα είχε ικανότητες αλλά δεν τις δόθηκε η δυνατότητα όπως θα έπρεπε να τις αναδείξει...δεν έδωσε δικαιώματα για κάτι αρνητικό ήταν συνεπείς και σωστή αλλά δυστυχώς στην πολιτική έτσι και στον δήμο Σκύδρας ο περίγυρος με τους Γλύφτες και τους Αρτέμηδες ματσες το πετύχανε αυτό που θελανε...τι κακό έκανε δεν την θελανε εξ αρχής και έφυγε ..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News