Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Γ. Καρασμάνης: «Μην τολμήσετε να εξαιρέσετε το Φράγμα Αλμωπαίου από την απόφαση που θα υπογράψετε»

Δελτίο Τύπου
 
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:
«Μην τολμήσετε να εξαιρέσετε το Φράγμα Αλμωπαίου (Καλής) από την απόφαση που θα υπογράψετε»!

Το μήνυμα προς την απερχόμενη Κυβέρνηση και, ειδικότερα προς την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ότι η κραυγαλέα αδικία και οι εξοργιστικές μεθοδεύσεις τους με το Φράγμα Αλμωπαίου δεν θα περάσουν, έστειλε ο Γιώργος Καρασμάνης με μία ακόμη – την έβδομη! – Ερώτησή του στη Βουλή για το τεράστιο αυτό θέμα. Και καλεί τον αρμόδιο Υπουργό ούτε καν να διανοηθεί στον απομένοντα ένα μόλις μήνα της θητείας του, να εκδώσει απόφαση για την κατασκευή έργων, χωρίς σ’ αυτά να περιλαμβάνεται το Φράγμα Αλμωπαίου!

Για αυτό το «έργο ζωής» για τη Πέλλα – και όχι μόνον – ο πρώην Υπουργός έχει δώσει επί σειρά ετών πραγματικές ¨μάχες¨ για να αναδείξει την τεράστια αναπτυξιακή σημασία του από πολλές πλευρές:

Θα αρδεύσει δεκάδες χιλιάδες στρέμματα στις πεδιάδες Αλμωπίας, Σκύδρας και Γιαννιτσών καθώς επίσης είναι και σημαντικό έργο για την Κεντρική Μακεδονίας συντελώντας στην προστασία του Περιβάλλοντος (Τάφρος Τ66 ).

Θα τονώσει σημαντικά την οικονομία του Νομού, καθώς τα κοινοτικά προγράμματα με τον πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα τους θα ¨ρίξουν¨ στην τοπική οικονομία κοντά στα 500 εκατομμύρια και θα δημιουργήσουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε εργατικό, τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό.

Με τη λίμνη που θα δημιουργηθεί, θα δώσει νέα δυναμική στην τουριστική ανάπτυξη, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες καθώς και στην ανάδειξη και ανάπτυξη του φυσικού πλούτου της περιοχής και γενικότερα του Νομού. Σε συνδυασμό δε με τα άλλα αξιοθέατα του τόπου μας – Καταρράκτες της Έδεσσας, Χιονοδρομικό Καϊκματσαλάν, Λουτρά Πόζαρ, Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία, Μουσείο Πέλλας, Μονή Αρχαγγέλου θα αποτελέσει ακόμη έναν πόλο έλξης επισκεπτών.

Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους κάποιοι, ότι τα παραμύθια τέλειωσαν. Ότι ισχύει στο ακέραιο η δέσμευση του Καρασμάνη προς τους συντοπίτες μας: Όσα προσκόμματα και αν έβαλαν ως τώρα, ή και όσα αν επιχειρήσουν ακόμη να βάλουν για την υλοποίηση αυτού του έργου πνοής για τον Νομό μας, το Φράγμα Αλμωπαίου θα γίνει!

1 σχόλιο:

  1. ο Καρασμάνης έγινε 70 ετών κι επιμένει να φέρει το νέο και το φρέσκο στην πολιτική.Και το εννοεί.Κάποιος νέος ψηφοφόρος τι λέει γι αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News