Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Βλάβη στην ύδρευση της Σωσάνδρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, ενημερώνει τον πληθυσμό της Τ.Κ Σωσάνδρας ότι η υπηρεσία μας ενημερώθηκε σήμερα στις 19:00 για την έκτακτη βλάβη που παρουσιάστηκε σε κεντρικό αγωγό δικτύου Ύδρευσης.

Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι το Ν.Π.Ι.Δ θα προχωρήσει με τους εργαζόμενους του στην άμεση αποκατάσταση της βλάβης αύριο Παρασκευή 17/5/2019 τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρακαλούμε για την προσεκτική κατανάλωση του πόσιμου νερού προκειμένου να υπάρχει επάρκεια σε όλα τα σημεία της Τοπικής Κοινότητας.

Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι έως την αποκατάσταση της βλάβης πιθανότατα να υπάρχει πτώση πίεσης ή διακοπή υδροδότησης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή.

Με εκτίμηση
για την Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας,
ο Πρόεδρος
Γεωργίου Χρήστος

1 σχόλιο:

  1. δυο μερες το νερο που πινουμε ειναι θολο.κανεις δεν μπορεσε επισημα να μας ενημερωσει;μπορει να μας πει καποιος εαν το νερο στην αριδαια ειναι καθαρο και να δημοσιοποιησει την αναλυση νερου;;προς θεου δεν εχω κατι με την ΔΕΥΑ.απλα θετω ερωτηματα πολλων πολιτων της αριδαιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News