Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Εικόνες καταστροφής στο αγρόκτημα της Όρμας - Μεγάλες ζημιές στα κεράσια

Δείτε τις φωτογραφίες

Ολική καταστροφή των πρώιμων κερασιών και μεγάλη ζημιά που αγγίζει το 50% στα μεσοπρώιμα κεράσια βλέπουν οι αγρότες στην Όρμα, μετά τις βροχοπτώσεις και την χθεσινή χαλαζόπτωση.

Οι παραγωγοί βρίσκονται για άλλη μια φορά σε απόγνωση και περιμένουν από τον ΕΛΓΑ να πράξει τα αυτονόητα.

Δυστυχώς, η εικόνα που αντικρίζουν στο αγρόκτημα, τους απογοητεύει και δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της μεγάλης καταστροφής. 













3 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΡΙΣΙΑ ΛΟΓΟ ΒΡΟΧΩΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΕΛΓΑ ΜΕΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΤΕΥΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί, και τον παρακαλώ, κάποιος να μου πει αν οι αποζημιώσεις για τις ζημιές, συμφέρουν καλύτερα τους αγρότες από το να πουλάνε κιλό κιλό τα κεράσια στους εμπόρους; Γιατί επικρατεί η άποψη ότι οι αγρότες τα οικονομούν καλύτερα από τις αποζημιώσεις... Θα ήθελα, αν γίνεται η απάντηση να είναι όσο το δυνατόν πιο εμπειροστατωμένη γίνεται και όχι αόριστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ 0,70 ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1,62 ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News