Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Την αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Νανά Αηδονά επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Χουρσόγλου

Φωτογραφία από τη συνάντηση

Μία ευχάριστη έκπληξη με 'περίμενε' σήμερα στο γραφείο μου στην Έδεσσα.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Παιδείας, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Αλμωπίας και καλός μου φίλος Χρήστος Χουρσόγλου μου απένειμε τιμητική βράβευση για τη συμμετοχή και τη συνδιοργάνωση των διήμερων εκδηλώσεων "Εκπαίδευση και Λαογραφία" που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Αριδαίας, σε συνδιοργάνωση της Π.Ε. Πέλλας, του Δήμου Αλμωπίας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!

Νανά Αηδονά
Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News