Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας

Ανακοίνωση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας ευχαριστεί θερμά:

Την Αν. Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. κ. Μυστιλιάδου Αθηνά και όλους εκείνους που με την σύμπραξή τους (άτομα και φορείς) διευκόλυναν ώστε η εξόρμηση-δράση του Σχολείου για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης "Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης να γίνει μια θεατρική εμπειρία για τα παιδιά μας, καταδεικνύοντας ότι η εκπαίδευση δεν εγκλωβίζεται μόνο μέσα στο στενό χώρο του σχολικού περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συνοδούς εκπαιδευτικούς:

κ. Γεωργίου Νικόλαο
κ. Γκούμα Αγαθή
κ. Ζέλου Παναγιώτα
κ. Θεμελίδη Γιώργο
κ. Σταυροπούλου Βαρβάρα
κ. Τέκνη Ελένη
κ. Χρυσοβέργη Παναγιώτα
που συμμετείχαν μαζί μας στην εκδήλωση αυτή. Ευελπιστούμε τέτοιες δράσεις να επαναληφθούν και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σωσάνδρας «Άγιος Γεώργιος» για την οικονομική ενίσχυση προς το Σύλλογό μας.

Το Δ.Σ. του
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News