Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Δήμος Έδεσσας: Επανασύνδεση Δημήτρη Γιάννου με Χρήστο Τσιβόγλου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΒΟΓΛΟΥ

Συναντήθηκα με τον παλιό μου συνεργάτη Χρήστο Τσιβόγλου, για την επιστροφή του στον συνδυασμό και τη συνέχιση της πολιτικής μας συνεργασίας.

Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με διάθεση να ξεπεραστούν οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις του παρελθόντος. Τέθηκαν επί τάπητος τα πεπραγμένα του δήμου, με αναλυτική συζήτηση για τη γενικότερη θετική πορεία, αλλά και τα λάθη και τις παραλείψεις στην άσκηση πολιτικής, με στόχο τη βελτίωση της μελλοντικής πορείας του Δήμου Έδεσσας.

Με διάθεση αυτοκριτικής, αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω μας όσα μας χωρίζουν και να προχωρήσουμε μπροστά ενώνοντας και πάλι τις δυνάμεις μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η δήλωση που έκανα αμέσως μετά τη συνάντηση είναι η εξής:

"Σήμερα τελειώνει ένα δυσάρεστο διάλειμμα στη συνεργασία που έχω με τον Χρήστο Τσιβόγλου από τον Αύγουστο του 2010 και θα έχω στο μέλλον. Είναι σίγουρο ότι μας ενώνουν πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και αναφέρομαι στην κοινή καταβολή, τις ίδιες ιδέες και τις αξίες που υπηρετούμε. Αυτά τα κοινά καταφέραμε να αναδείξουμε μέσα από τον διάλογο που αναπτύξαμε και είναι η ώρα να παραμερίσουμε τους εγωισμούς και να εργαστούμε και πάλι μαζί για το καλό του Δήμου Έδεσσας ενώνοντας τις δυνάμεις μας.

Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο για την παρουσία του, αλλά και την προσφορά του στη δημοτική παράταξη, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι.

Προχωράμε μπροστά!".

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

Με τη σειρά του ο Χρήστος Τσιβόγλου δήλωσε:

"Είναι ώρα ευθύνης και σημαντικών αποφάσεων για το καλό και το συμφέρον του Δήμου Έδεσσας και των συνδημοτών μας.

Με αυτή την παράταξη δένομαι και ταυτίζομαι πολιτικά από τον Αύγουστο του 2010, διότι έχουμε κοινή πορεία και κοινή ιδεολογία. Πιστεύω ότι οι δήμοι και το κράτος απέτυχαν ως επιχειρηματίες και είναι καλό να αφήσουν στον ιδιωτικό τομέα αυτές τις δραστηριότητες. Ο Δήμος Έδεσσας έχει αφήσει πίσω του αυτές τις αγκυλώσεις και συμφωνώ απόλυτα με επιλογές όπως η ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτη, αλλά και η ενοικίαση των καταστημάτων του Τημενιδών και των Καταρρακτών. Επιλογές που φέρνουν αναβάθμιση και ανάπτυξη.

Είναι σαφές ότι συμφωνούμε στην άσκηση πολιτικών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στον αγροτικό τομέα της οικονομίας και την ενίσχυση των αγροτικών υποδομών (άρδευση, αγροτική οδοποιία), που μαζί με τον τουρισμό είναι οι δύο βασικοί πυλώνες της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Ευχαριστώ τους συνδημότες μου που με έχουν στηρίξει και τους καλώ να με στηρίξουν και πάλι με την ψήφο τους. Στην κοινή αυτή προσπάθεια θέλω να απευθύνω κάλεσμα σε όλα τα στελέχη, με τα οποία ξεκινήσαμε μαζί το 2010, να συμπορευτούν μαζί μας για το καλό του Δήμου Έδεσσας.

Χρήστος Τσιβόγλου
πρώην Αντιδήμαρχος & υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη "Έδεσσα - Βεγορίτιδα" του Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου

8 σχόλια:

  1. Χρηστάκη ποτέ μη λες ΠΟΤΕ. Να θυμάσαι τον διάλογο που κάναμε επί της οδού Δημοκρατίας στην Έδεσσα. Χαίρομαι για την επανασύνδεση..! Φίλος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά κυριε τσιβογλου η κυρία Ταμβισκου τα εχει μεγαλυτερα από εσένα που μάλλον τα έχεις διακοσμητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Χρηστάκη ποσο ρόμπα εχεις γίνει δεν ντρεπεσε καθόλου ? Ξεχνάς τι ελεγες για τον Βλάχο ? Κρίμα ! Να δουμε με τι μούτρα (για φτύσιμο) θα βγεις να μας ζήτησης ψήφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη σε ξερω δεν προκειτε να σε ζητησω ψηφο, κανε μου τη χαρη και παρε δρομο

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑΧΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαιρομαι Χρηστο που γυρισες, εμπρος για τη νικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News