Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Χρυσή διάκριση για το Τσίπουρο Μακεδονίας Αρχοντικό

Η ποτοποιία Μελισσανίδη διαχρονικά διαφημίζει με τα προϊόντα της την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο

Το Τσίπουρο Μακεδονίας Αρχοντικό εσοδείας 2018 διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο από τον εγκεκριμένο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2019.

Για τρεις ημέρες 25 γευσιγνώστες-κριτές του διαγωνισμού, πέντε master of wine και ένας master sommelier δοκίμασαν οίνους από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Βραζιλία και Γαλλία και αποστάγματα Αμπελοοινικής Προέλευσης από Ελλάδα και Κύπρο.

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, ενώ η επίσημη τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, στο πλαίσιο της έκθεσης Οινόραμα, το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Η ποτοποιία Μελισσανίδη διαχρονικά διαφημίζει με τα προϊόντα της την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Εμείς τους συγχαίρουμε γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία που ήρθε μέσα από δουλειά πολλών χρόνων και ευχόμαστε να ακολουθήσουν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News