Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

«Πήρε κεφάλια» η Δήμαρχος Σκύδρας: «Αντιδήμαρχοι μόνο για το μισθό, δεν έχουν καμία θέση στο συνδυασμό μας»

Διαβάστε τη δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας

Τους Αντιδημάρχους Θάνο Σπανό και Δημήτρη Πολυχρονιάδη, καθαίρεσε από Αντιδημάρχους η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, «λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της θητείας τους, κατά τη συνεργασία τους με τη Δήμαρχο και με άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής με αποτέλεσμα αυτή η δυσαρμονία να δημιουργεί εμπόδια στο έργο της. Συγκεκριμένα, η ανάκληση των ανωτέρω Αντιδημάρχων επιβάλλεται λόγω έλλειψης πνεύματος και διάθεσης συνεργασίας με τη Δήμαρχο, που αναιρεί την εμπιστοσύνη και την αρχή της επικουρικότητας στα καθήκοντα της Δημάρχου εκ μέρους των ανωτέρω Αντιδημάρχων, σε συνδυασμό με την ανάρμοστη, συμπεριφορά προς το πρόσωπο της Δημάρχου, αμφισβητώντας έμπρακτα τον θεσμικό της ρόλο, και τέλος λόγω του γεγονότος ότι απουσιάζουν από τα καθήκοντά τους σχεδόν παντελώς, πράγμα που αποδεικνύεται από την μη προσέλευσή τους σε ώρες λειτουργίας των υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συντονισμός και παρακολούθηση του έργου που τους έχει ανατεθεί από την Δήμαρχο με την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 10823/01-10-2018 και την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 15005/31-12-2018 αποφάσεις Δημάρχου Σκύδρας, με συνέπεια την μη εξυπηρέτηση των πολιτών και αύξηση της κωλυσιεργίας εκτέλεσης έργων, προμηθειών και παροχής υπηρεσιών προς τους δημότες – κατοίκους», όπως αναφέρει η σχετική απόφαση.

Στη συνέχεια, η Δήμαρχος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Για να διαφωνήσει ένας αντιδήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος ή πρόεδρος ή γενικά ένας εκλεγμένος αιρετός με τον ή τη δήμαρχο, στον τρόπο διοίκησης, πρέπει να είναι παρών και να ασκεί τα καθήκοντά του. Να ξέρει πως ασκείται η διοίκηση, πως δουλεύουν οι εργαζόμενοι του δήμου, ποιές ανάγκες υπάρχουν, ποιές προτεραιότητες, τι δυνατότητες υπάρχουν , ποιές διεκδικήσεις εκκρεμούν κλπ, όπως γνωρίζει η πλειοψηφία των αντιδημάρχων. Ο αντιδήμαρχος που βρίσκεται στο κατάστημά του ή στο γραφείο του, συνεχώς, χωρίς καμία προσφορά στο δήμο, απλά είναι αντιδήμαρχος μόνο για το μισθό, δεν έχει καμία θέση στο συνδυασμό μας, ταιριάζει περισσότερο μ άλλους επικεφαλής που είναι γνωστή η πορεία, η διαδρομή τους, η εκμετάλλευση θέσεων και αξιωμάτων, για το δικό τους προσωπικό και οικονομικό συμφέρον.. Αυτοί οι άνθρωποι πάντα θα είναι απέναντί μας....Έχω αποδείξει νομίζω ότι δεν υπολογίζω το πολιτικό και προσωπικό κόστος και προχώρησα στη λήψη αποφάσεων μόνο για το συμφέρον του δήμου. Άραγε, τολμούν να πουν την πραγματική αλήθεια;;;;; όλα για την αντιδημαρχία και τον μισθό....οι δημόσιες θέσεις δίνουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία σ αυτόν που διαθέτει προσόντα και ικανότητες να τα αναπτύξει και να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες του, στην αντίθετη περίπτωση σ' εκθέτουν ανεπανόρθωτα...Φίλοι μου, με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολείσαι από μεράκι και αγάπη και όχι για να αποκτήσεις επάγγελμα και χρήματα...... ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.....».

13 σχόλια:

  1. Ναι οι αλλοι αντιδημαρχοι κοπιαζουν για το κοινο καλο.ποσος ειναι ο μισθος του δημαρχου;ποσο η αγροτικη συνταξη.τι αξιζει η κουμπαρα και τι η φτωχια καθαριστρια;η συνεχεια σ αλλο κειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μισθος της δημαρχου καθως κ οι αγροτικες συνταξεις καθως κοι θεση ο μισθος της φτωχης καθαριστριας ειναι καθολα νομιμοι κ με πληρη διαφανια...ας μην ξεχναμε κ τους δασκαλους που ολη μερα πουλαν ζωοτροφες κ σανο στον κοσμο
      ..μην ξυνεται πληγες θα βρεθητε ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Καθολα νομιμα και τα μνημονια οι μειωσεις των συνταξεων κτλ.νομιμες και οι βολτες του κουφοντινα.νομιμη και η απολυση νομιμη και η προσληψη.αλλο αν η μια τα ηθελε για το ζειν και η αλλη για τα μπουζουκια.νομιμο αλλα ΑΝΗΘΙΚΟ.καταλαβες;αν οχι πες εχω κι αλλα.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ?Η ΚΥΡΙΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ 1500 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ!!Κ ΤΟΛΜΑ Κ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ Κ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ρε Πολυχρονιαδη πολυ νωρις πηρες χαμπαρι τον τροπο διοικησης και δεν συμφωνεις μετα απο τεσσεραμιση χρονια.Τι ψηφιζουμε αληθεια????Σπανε πες αλευρι ο μπαμπας σου σε γυρευει και εισαι και τριανταρης

      Διαγραφή
  3. Σπάνε, συνεχισε η τοπική κοινωνία της Σκύδρας ξέρει ποιος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ.........🐍🐍🐍🐍🐍🐉🐉🐉🐉🐉

      Διαγραφή
  4. Η Κ.ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΆΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΗΠΩΣ Κ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ 5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κύριοι τίποτε τραβάνε πολλά ζόρια . Έτσι είναι η ζωή παιδιά τι να κάνουμε.... είσασταν πολύ λίγοι παραμένετε ελάχιστοι....

      Διαγραφή
  5. Πω πω μίσος για την Ιγνατιαδου...Πολύ τη ζηλευετε ρΕ παιδιά...Έχει υποψήφιους και ανακοινώνει, και όχι όπως εσάς που δεν έχετε τίποτε. Πολυχρονιάδης, Σπανός και πορτοκαλιές, σεβαστοί άνθρωποι, αφού δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο απαντούν δήθεν ανώνυμα. Άντε που θα μιλήσετε με την Ιγνατιαδου εσείς...λες και δεν ξέρουμε ποιοι είστε. Ξανά θα φάτε τη σκόνη της. Καλά έκανε και σας έδιωξε. Άντε σε άλλη παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πήραν τα κουβαδακια τους και πήγαν να παίξουν σε άλλη παραλια. Φυσικά αυτό ξέρουν να κάνουν. Να παίζουν. Αυτοί πήγαν εκεί που ο ντεμέκ αρχηγός τους είναι ίδιος με αυτούς. Όσο για τις δουλειές τους άστα δεν σχόλια.... Ο ένας μάλιστα πρέπει να βγάλει την μπιμπιλα . Έχει μείνει μωρό γι'αυτό άλλωστε και κλαίει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΦΙΛΕ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΙΣΕΣ ΜΕΛΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΗΦΗΝΕΣ. Ο ΕΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΑ ΕΠΙ ΕΝΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΣΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΠΙ ΑΥΤΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τετοιοι που εισται εκει κατω στην Σκυδρα τετοιους ακριβως χρειαζεσται.σας δερνουν και νομιζετε σας χαιδευουν.μυαλο εχετε;?;?;?;?;? Ολοι για την τσεπη τους κι εσεις μαλωνετε;?;?;ενας πρωην κατοικος Σκυδρας.(τυχερος που εφυγα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News