Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η πρώτη δημόσια ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Ηλία Θεοδωρίδη: «Η μετεξέλιξη του Δήμου σε σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ

Το Σάββατο στις 7 μμ πραγματοποιείται η πρώτη ανοιχτή μαζική συγκέντρωση της παράταξης «Δημοτική επανίδρυση Πέλλας» στο ξενοδοχείο «Πέλλα» των Γιαννιτσών.

Στη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δημόσια ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας ιατρού Ηλία Θεοδωρίδη με θέμα: «Η μετεξέλιξη του Δήμου σε σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο».

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής του ανεξάρτητου συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές ενώ ταυτόχρονα κλείνει η προκαταρκτική φάση και ανοίγει η περίοδος συμμετοχικής συγκρότησης του προγράμματος της παράταξης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού
Ιατρός Καρδιολόγος
Ηλίας Θεοδωρίδης

2 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ;!ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;ΤΙ ΗΡΘΕΣ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ;!ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΡΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ πες μου τι ακριβώς λες ρείναι φίλε για ποιον Ηλία μιλάς μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News