Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΝΔ για επίθεση σε Τζάκρη: «Οι πρακτικές που κάποιοι υπέθαλψαν στο παρελθόν δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική Ελλάδα»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στο σπίτι της βουλευτή Θεοδώρας Τζάκρη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Αυτές οι πρακτικές τις οποίες κάποιοι υπέθαλψαν στο παρελθόν σπάζοντας ο ίδιοι "το αυγό του φιδιού", δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική Ελλάδα. Αναμένουμε από την αστυνομία να συλλάβει άμεσα τους δράστες» καταλήγει.

4 σχόλια:

  1. απαιτούμε συλλήψεις δραστών.Ως εδω με τα δίποδα ζώα.Ψυχικά διαταραγμένοιο υπάνθρωποι με παιδικά τραύματα.Ναι δεν υπήρχαν κοινωνικές δομές να τους υποστηρίξουν όταν είναι μικροί αλλα τώρα μπορουν να νοσηλευτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βοήθεια στο σπίτι και για ψυχικά νοσήματα απο Ψυχιάτρους ,όχι μόνο από νοσοκόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαταραγμενοι είστε εσείς που την στηρίζετε ακόμα κ όχι αυτοί π έριξαν μολοτοφ.. Η κάθε πράξη έχει κ τις συνέπειες της 😉αξια της μοίρας της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγα ρε παιδιά, πώς κάνετε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News