Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Εκνευρίστηκε η Κατερίνα Μπαγκή επειδή έκριναν αρνητικά τη Συμφωνία των Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Φανερά εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Μπαγκή στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Με αφορμή την τοποθέτηση του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου και Δημοτικών Συμβούλων ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, η κ. Μπαγκή (Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης Πασόη και συνεργάτης της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη) έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τη Συμφωνία των Πρεσπών την έχουμε διαβάσει όλοι μας και έχουμε γνώση, απλά θα ήθελα να αναφέρω, να σταματήσουν πλέον να εκμεταλλεύονται τον αγνό πατριωτισμό των πολιτών, για να κερδίσουν ψήφους κάποιοι. Ορίστε κύριε Δήμαρχε, μπορείτε να παραιτηθείτε σήμερα εδώ και να ακολουθήσουν και όσοι σύμβουλοι δικοί σας θέλουν».  

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της παράταξής της Δημήτρης Πασόης σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος περιορίστηκε στην κριτική ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν πήρε όμως την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά, όσον αφορά σε αυτό το μεγάλο εθνικό θέμα.

Δείτε την τοποθέτηση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών:

51 σχόλια:

  1. Δεν πηρε ο δημαρχος θεση; καλα ο τυπος εχει ξεφυγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλει η συριζαία να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ !!!!! ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ..... ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας βγήκε και δευτερη Ντορκα. Αυτην πώς την λένε αραγε; Την είχα και σε εκτίμηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύς λόγος γι αυτή την τέλος πάντων που κάνει τέτοιες σοβαρές δηλώσεις. Ήθελα να ήξερα τι έχει σπουδάσει και τι μέχρι σήμερα προτάσεις έχει κάνει και τι πρωτοβουλίες πήρε για το καλό του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα..χα..εδω γελάνε, θα σου πω εγω τι εκανε...ΤΙΠΟΤΑ, οπως και ο ΤΙΠΟΤΑ αρχηγός της.

      Διαγραφή
    2. Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Οταν ηταν αντιδημαρχος εκανε μια αξιοπρεπη θητεια και καθολου ευκαταφρονητη για το νεαρο της ηλικιας της. Οσο για σπουδες τελειωσε στην Χιο στο οικομικο πανεπιστημιο.Εχει διετελεσει και προεδρος του νοσοκομειου Γιαννιτσων. Αλλα ρε κοπελα μ αυτο το δηλητηριο που σε ποτισαν με το Σκοπιανο ολοι μα ολοι μηδενος εξαιρουμενου απο μωρο παιδι, ψαξε λιγο και την αληθεια. Δεν σου τα λενε ολα. Καπου στην μεση και λιγο πιο μακρυα σας βρισκεται η αληθεια.

      Διαγραφή
    3. Την έκανε η τζαγκρη αντιδημαρχο και πάλι την έκανε πρόεδρο στο νοσοκομείο όλη η Ελλάδα έχει σπουδές δεν είναι η μοναδική

      Διαγραφή
    4. η θεση προεδρου σε νοσοκομειο ειναι καθαρα πολιτικη ,μονο γλυψημο χρειαζεται οσο για το παν. χιου δεν χρειαζεται να εισαι διανοια για να περασεις μη μου πεις οτι πηγε απο επιλογη στο ακριτικο νηση.. λιγα μορια ειχε εκει περασε εκει πηγε

      Διαγραφή
  7. Σταυρο μην το ανεβαζεις καν. Μην μπαινετε στο τρυπακι της. Ασ την να βρασει στο ζουμι της. Να ασχολειτε ο κοσμος μαζι της θελει. Μπραβο Κατερινα καλα τα ειπες και τελος. Οι ηλιθιοι ειναι παντα ανικητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλά τα ειπε ο Δήμαρχος. Δεν θέλει κανέναν δίπλα του απο αυτούς τους 153. Ουτε σχεση μαζί τους. Πάλι την σκόνη του θα βλέπετε στις εκλογές. Με τέτοιες δηλώσεις στήριξης στην κατασπτυστη συμφωνία δεν έχετε τύχη. Ο κόσμος πλέον έχει μεγάλη οργη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασογια τη δικια σου τη θεση δεν ακουσαμε του Μπινου την ξερουμε, ηταν παντα ξεκαθαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κοπέλα είπε ότι κάποιοι κάνουν δηλώσεις για να κερδίσουν ψήφους... ότι κάνει ο Μητσοτάκης εδώ και καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο ολη αυτη την αισχρη συμφωνια το μονο κερδος που μενει ειναι οτι ξεχωρισε η ηρα απο το σταρι.Απο εδω και περα οσοι στηριξαν αυτη τη συμφωνια να ζητανε ψηφους απο την αλλη μερια.Δεν ψηφιζω στον δημο σας αλλα ακουσα τον δημαρχο σας στο συλλατηριο της Εδεσσας και εντυπωσιαστηκα.Πλεον το ζητημα ειναι εθνικο και οχι αν ενα αυλακι καθαριστηκε ή οχι.Οι συριζοφιλοσκοπιανοι θα μεινουν στο περιθωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι λένε..λένε και στα πανηγύρια όλοι μαζί θα χορεύουνε..τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κατερινακι σταυρο θα ψαχνεις σε λιγο καιρο.. πανε απο τα σκοπια να παρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπορεί η δεύτερη ντόρκα να μας πει τι εννοούσαν οι Λουτρακιώτες όταν έγραφαν κάτω από το ελληνικό σύνθημα η Μακεδονία είναι Ελλάδα, Ότι θα κρεμάσουν τους Μαντζίρηδες; Ποια είναι η θέση της; Δυστυχώς η φασιστική κυβέρνηση των εθνομηδενιστών και φασιστών φέρνει εμφύλιο; Καμιά αριστερή κυβέρνηση δεν έφυγε από την εξουσία χωρίς να προκαλέσει εμφύλιο. Και δυστυχώς μεταξύ δύο κατα τ' άλλα ορθόδοξων αδελφών λαών. Ποια είναι η θέση του Σηφάκη και της Τζάκρη που της έριξαν προβοκατόρικα μολότωφ, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η αυτοθυματοποίηση σας είναι η μέθοδος σας. Αναμένουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μην στοχοποιεις όλο το λουτρακι γι'αυτό που έγραψαν 1-2 άτομα που ξέρουν όλοι τι ρόλο βαρανε

      Διαγραφή
    2. δυο τρεις απ το χωριο ειναι κολοσκοπιανοι, καμια σχεση εμεις οι υπολοιποι

      Διαγραφή
    3. Σε άρθρο για την κ. Μπαγκή ο άλλος(9:27μμ) σχολιάζει για τους Λουτρακιώτες!! Βλέπει οράματα κ κάνει σενάρια για κρεμάλες κ πράσινα άλογα!! Έλεος; Μην μας δίνεται άλλη αξία φτάνει!!

      Διαγραφή
    4. "και πράσσειν άλογα..."

      Διαγραφή
  15. Ποια είναι η μπαγκη μωρέ που της δινεται και αξία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχααα οντως ρε φιλε !
      ...αυτο ειναι το επιπεδο δυστυχως,στεναχωριεμαι απεριοριστα διαβαζοντας αυτο το χαλι εδω μεσα.Που ζουμε γμτ το μπελα μου.

      Διαγραφή
  16. αυτοι κανει οτι τις πει η τσακρη ειναι η ουρα της κολος και βρακι ειναι αυτες....... Εφιαλτες εσεις του συριζα στα σκοπια για ψηφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πασοη σε εφαγε πριν λιγες μερες ο σηφακης και τωρα η τσακρη .Δεν σε βλεπω να κατεβενεις για δημαρχος .Τη προδοσια την αγαπησαν πολλοι τον προδοτη κανενας..Τσαμπα σε εφαγαν χωρις να φταις σε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας εβγαινε να διαψευσει τον Σιφακη αν δεν τον ηθελε, απλα εκανε την παπια και τωρα τα λουζετε, ειναι αργα για δακρυα.....εχει τελειωσει.

      Διαγραφή
  18. απορω γιατι ασχολείσθε με ενα κοριτσάκι που δεν εχει δραμι μυαλό στο κεφάλι και κλαίει οταν ακούει το σκοπιανό τραγούδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συρζα - Πασοης .τελικο σκορ 99-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κυρια μου
    Η κατα Μ. Θεοδωρακι "φασιζουσα αριστερα", σημερα εκανε το αναμενομενο. Τα στελεχη της με το "ενιαια και ανεξαρτητη Μακεδονια , ενταγμενη στη Γιουγκοσλαβικη Ομοσπονδια" μεγαλωσαν και αυτο στηριζαν τα παλαιοτερα χρονια. Σημερα οι ιδεοληψιες του χθες μονο τους γιαλαντζι αριστερους καθοδηγουν και καθοριζουν σκεψεις και αποφασεις. Το διαχρονικα ζητουμενο ειναι γιατι η οποια αριστερα θελει να εκχωρει η Ελλαδα στους Σκοπιανους τα απο τη συμφωνια προβλεπομενα, οταν αυτα δεν τους ανηκουν. Δηλαδη, κατα τη λημναια συμφωνια, ο Σλαβος ειναι Μακεδονας; Ο Σλαβος εχει ταυτοτητα ή γλωσσα μακεδονικη; Οχι βεβαια. Χρονικα τους χωριζει χάος. Τους χωριζουν αιωνες.
    Κυρια μου
    Το να θελεις να ισχυριστεις οτι η γη δεν γυριζει ή δεν ειναι σφαιρικη, ειναι δικαιωμα σου, μολονοτι γνωριζεις την αληθεια. Οταν λοιπον γνωριζεις την αληθεια και επιμενεις στη λαθεμενη αποψη σου, τοτε ή υπηρετεις 'υποπτες' σκοπιμοτητες ή πουλας τρελα για να μενεις στην επικαιροτητα λογο ερχομενων εκλογων.
    Αντιλαμβανεσαι βεβαια οτι αυτο δεν παει πουθενα. Εσυ τι προσδοκας λοιπον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να βγείτε και να τους τιμωρήσετε αυτά τα 1-2 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ! ΤΙ ΛΈΣ ΡΕ ΦΊΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΆΝΩ ΕΓΏ ΚΟΥΜΆΝΤΟ ΣΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΎΕΙ? ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ!

      Διαγραφή
  22. Αδέρφια όχι κραξιμο στα πληκτρολόγια και στα κινητά όταν θα έρθει με την τθακρηθθθ στο χωριό σας και στο καφενείο σας μην κάνετε της κότες δώστε τους να καταλαβουν την αγάπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατερινα τη κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια? Ο σκυλος που μαθενει ξενη γλωσσα ,αυτο κανεις εσυ ,μονη σου εφαγες το κεφαλακη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατερίνα το ξεπούλημα της Μακεδονίας έκανε το λαό να ενωθεί ήτέ σας αρέσει ήτέ όχι. Ταν παραμύθια δεν περνάνε άλλο. Όσα πτυχία κι αν έχεις είναι άχρηστα για μας που σε ψήφήζάμέ . Και συ καί ο Πάσόής πριν την συμφωνία κρύβόσάσταν .τώρα ξαφνικά μιλάτε και μας είσαι ήπέρ τόύ ξεπούληματος. Ντροπή σου. Τουλάχιστον ό φάσίστάς ο Μπινος ήταν ξεκάθαρος κι ας είναι δεξιός. Λυπάμαι γιατί πιστεύα ότι είσαι αληθινή. Όσο για μας καλά μας έκανες που σε βάλαμε να κάθε σε καρέκλα στο δημαρχείο. Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΑΥΡΑΚΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Η ΚΑΤΕΡΗΝΑ,Ο ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΛΕΕΙ ΠΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΠΙΟΣ ΔΟΥΛΕΒΙ ΠΟΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΘΥΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ...........Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

      Διαγραφή
  26. Αν προσόντα για Καριερα στη δημοσια διοίκηση εινσι εκλογή σε θεση δημοτικού συμβούλου και πτυχίο ΑΕΙ Η μισή Ελλάδα έχει σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σιγά τα πτυχία που έχει η κυρία. Όλη η Ελλάδα έχει πτυχία. Ψήφους βέβαια θα βρει στους γνωστούς κύκλους αν κάνει ψηφοδέλτιο ο Πασόης.
    Αλλιώς ας δοκιμάσει να κάνει αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τον Πασόγια; χα..χα...χα.. ξεφτελιστητε για μια φορα ακόμα

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ, ΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ?

      Διαγραφή
  28. συγνώμη ρε παιδια αλλά τέτοια λεκτική βία στα όρια της χειροδικίας φτάνετε.Η ελλάδα ειναι φίλη χωρα με τα Σκόπια είτε έτσι είτε αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κλεει με την Μιρκα λεει θα πας στον πατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΣΟΗ ΚΛΑΙΣ Κ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΡΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ? ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΝΤΕ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΤΕ?? ΕΕΕΕ ΠΕΣ ΠΑΣΟΗ ΕΕΕΕΕΕ ΚΛΑΙΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ?

      Διαγραφή
  30. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. βρε αυτη καταντησε το ανεκδοτο της ημερας ολοι γελανε μαζι της.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. θα κανουν συνδιασμο με τον Τσαρκνια χα..χα...χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επαγγελματίες πατριώτες τέλος .καιρός να ψάχνετε για άλλη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αντε τραβα πλυνε κανα πιατο κυρα μου.εγινες και καποια ρε αντε τραβα απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΡΚΑ ! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News