Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ! 2.707.926 ευρώ για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Αριδαίας και παρεμβάσεις σε Τοπικές Κοινότητες

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 2.707.926 € (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ), ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ, ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΘΕΑΣ-ΑΓΑΘΗΣ

Χρηματοδότηση ύψους 2.707.926,18 ευρώ πλέον ΦΠΑ ,εξασφάλισε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΕΥΑ από το πρόγραμμα "Φιλόδημος" του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης.

Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Αριδαίας και τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης Αρχαγγέλου, Φούστανης, Λουτρακίου, Όρμας, Δωροθέας-Αγάθης.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

"Πρόκειται για μια εξέλιξη, η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Με την έγκριση αυτής της μεγάλης χρηματοδότησης, εξασφαλίζουμε για τον τόπο μας ένα έργο πνοής, που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής όλων μας. Το δίκτυο ύδρευσης της Αριδαίας είναι παλιό και η αντικατάστασή του θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχει δει ο τόπος μας, σε συνέχεια της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου ,που ολοκλήρωσε η δική μας Δημοτική Αρχή. Παράλληλα, οι Τοπικές Κοινότητες που προαναφέρθηκαν, θα δουν σημαντική βελτίωση στα δίκτυα ύδρευσης. Θέλω να συγχαρώ τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, τον Πρόεδρο Χρήστο Γεωργίου, που έχει εργαστεί σκληρά, για να σταθεί με αξιοπρέπεια η Δημοτική μας επιχείριση ,το Δ.Σ. και όλους όσους συνέβαλαν στην εκπόνηση της πρότασης ,που καταθέσαμε γι' αυτό το σπουδαίο έργο. Η ΔΕΥΑ απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, εξαιτίας της διαχείρισης παλαιότερων ετών, σήμερα μπορεί να σχεδιάζει και να υλοποιεί, έχοντας ως στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς τους καταναλωτές".

16 σχόλια:

  1. Ευτυχως εχεις και εναν Γεωργιου που σε βγαζει ασπροπροσωπο εκει μεσα.μου φενεται θα φερω τα δικαιωματα μου ξανα Αριδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κάκια η Τζάκρη να είναι καλά.. καί όλοι εκεί μέσα στον Δήμο Αριδαίας να την ανάβεται καμία λαμπάδα γιατί χωρίς αυτήν μόνο λάμπες θα αλλάζατε.ξερετε Πία λέω εκείνη πού ψήφισε τα μνημόνια την Κάκια ΠΑΣΟΚ τσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κοινότητα των Προμάχων ΠΑΛΙ στην απ'έξω !

    Μπεεεε

    Ένας ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ από τους Προμάχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άλλα χωριά δεν έχει ο δήμος? ακομα με σωλήνες αμιάντου είναι καποια κύριε δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Εξαπλατανος παλι στα παλια σας τα παπούτσια ε?
    Δεν πειραζει.
    Ερχονται εκλογες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να σου τα κλασωθα πρεπει πρώτα να εχεις κ ολλας!
      Μπουφε

      Διαγραφή
    2. εχω "κ ολλας" γι αυτο ξανα κ....α μας

      Διαγραφή
    3. Σκοπός δεν ειναι να τα εχεις μονο..
      Για εσενα που δεν τα χρησιμοποιείς άχρηστα.σου ειναι..
      Να φανταστω και η μαπα σου για κλασιμο ειναι!

      Διαγραφή
  6. Το υπουργείο εσωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,δήμαρχε.Αν κυβέρνηση ήταν η Ν,Δ [το κόμμα σου] θα το έγραφες με κεφαλαία και θα το φώναζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Εσυ για να πινεις νερο και να χεζεις δεν σκαφτηκε να μπουν σωληνες;

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ.ΞΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω αν ημουν στη θεση του Δημου θα ειχα ζητησει απ την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να σε ανακαλυψη και να σε στησει στον τοιχο για το "μεγαλο φαγοποτι" που λες κομπλεξικο αρχιδι που κρυβεσε πισω απ την ανονυμια.Ηλιαδης Δημητρης.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News