Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ακριβοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη από τους Μητροπολίτες, είχα πυρετό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Δεύτερη Ματιά είπε ακόμα οτι όταν αναφέρθηκε στους δύο Μητροπολίτες, είχε στο μυαλό της έναν άλλο. Τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο που ήταν αξιωματικός της χωροφυλακής επί χούντας

Συγγνώμη ζήτησε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Κατερίνα Ακριβοπούλου από τους Μητροπολίτες Πειραιώς και Μεσσηνίας, τους οποίους αποκάλεσε «ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες», επειδή αντέδρασαν στην συμφωνία Τσίπρα και Ιερώνυμου.

Υστερα απο τις ανακοινώσεις των δυο Μητροπολιτών που απείλησαν να προσφύγουν στα δικαστήρια η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην αρχή της εκπομπής της απολογήθηκε:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομο και Πειραιώς Σεραφείμ, τους οποίους χθες αδίκησα γιατί τους ταύτισα με χρυσαυγιτισμό. Οχι απλώς έχουν δίκιο, αλλά αδικούνται αφού έχουν εκφράσει απόψεις με το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που είπα εγώ και έχει δίκιο και ο Μητροπολίτης που μιλά για ένδικα μέσα».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Δεύτερη Ματιά είπε ακόμα οτι όταν αναφέρθηκε στους δύο Μητροπολίτες, είχε στο μυαλό της έναν άλλο. Τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο που ήταν αξιωματικός της χωροφυλακής επί χούντας. Και πρόσθεσε οτι η χθεσινή ημέρα ήταν μια δύσκολη μέρα, γιατί τόσο εκείνη, όσο και οι δύο συμπαρουσιαστές της είχαν όλοι πυρετό.

9 σχόλια:

  1. Εσύ είχες πυρετό.
    Άλλοι σύντροφοί σου έχουν ομαδική παράκρούση.
    Άλλοι έχουν παράνοια.
    Άλλοι είναι μυαλωμένοι με την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητώ συγγνώμη από τους Μητροπολίτες, είχα πυρετό (με εισαγωγικά !!)
    Πού το βρήκες αυτό κ. δημοσιογράφε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λίγα τους είπε,προφανώς την τρομοκράτησαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τό έχαψε αυτό, το περί πυρετού ο κόσμος. Οι βρισιές έχουν σχέση με την αρρώστια αυτού του είδους; Δεν κάθεται να πει πως είναι ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το κόκκαλο και μάλιστα όλο το απόγευμα, με τους άλλους και με κρατικά λεφτά κάνει την προπαγάνδα της υπερ της κυβέρνησης. Μας ρώτησε εμάς που την πληρώνουμε, αν θέλουμε κάθε μέρα να την ακούμε, να μας κάνει πλύση εγκεφάλου υποστηρίζοντας το κόμμα αυτό της ντροπής για τα ελληνικά χρονικά; Δεν λέω πως οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά αυτοί το παράκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον δεν εβλεπες ΕΡΤ επι πασοκοκρατιας, να σκιζεις τα ιματια σου

      Διαγραφή
  6. ΤΑ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΙΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ; ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΩΣΤΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;
    Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΦΡΩΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πως ειναι ετσι η τυπισα ρε παιδια; τι πινει και δεν μας δινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσένα θα σου πει τι πίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News