Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ: Στο όνομα της Μακεδονίας επιχειρούν να ποτίσουν με φασιστικό δηλητήριο τη νέα γενιά

«Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να εισέλθει στην εκπαιδευτική κοινότητα»

«Κάποιοι στο όνομα της Μακεδονίας, επιχειρούν να ποτίσουν με το εθνικιστικό και φασιστικό δηλητήριό τους τη νέα γενιά, βάζοντας στο στόχαστρο την ίδια την Δημοκρατία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

«Οι μάσκες έπεσαν», τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα, για να καταδικάσει «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια εισόδου στο χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας της εγκληματικής οργάνωσης "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", εκμεταλλευόμενη μαθητικές καταλήψεις που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

«Επιχειρούν να διχάσουν την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της. Και όλα αυτά την ώρα που συνεχίζουν να έρχονται στο φως στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής», επισημαίνεται, με την παρατήρηση ότι «η προσπάθεια ταύτισης του γνήσιου πατριωτικού συναισθήματος με τον εθνικισμό και τον φασισμό επίσης δεν είναι καινούρια, εξακολουθεί ωστόσο να παραμένει επικίνδυνη».

«Είναι καθήκον όλων μας -κομμάτων, φορέων, ΜΜΕ αλλά και κάθε πολίτη χωριστά χωρίς αποκλεισμούς- να μην επιτρέψουμε στους οπαδούς και υμνητές αυτών που έστησαν τη χούντα και αιματοκύλησαν τη χώρα μας, αυτών που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν να βάλουν πόδι στα σχολεία μας και στις γειτονιές μας. Πρώτα απ' όλους, η σχολική κοινότητα -μαθητές, γονείς και καθηγητές- οφείλει να μπει εμπόδιο στα σχέδιά τους», υπογραμμίζεται, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

25 σχόλια:

  1. συμφωνα με τα λεγομενα του συριζα οποιος ειναι Ελληνας χρηστιανος ορθοδοξος , δεν ειναι γκει η αδελφη, δεν ειναι κλεφτης ,δεν ειναι παρανομος λαθρομεταναστης λεει οτι η σημαια ειναι συμβολο και οχι ενα πανη,οποιος διαφωνη με το συριζα και λεει οτι ο μεγας Αλεξανρος δεν μιλουσε σκοπιανα ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάνε και οι Αριστερόστροφοι Φασίστες.. αυτοί που έσφαζαν μικρά παιδιά στον εμφύλιο... αριστερόστροφες λέπρες ... Αυτοί που σκότωσαν τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη και ούτε κάν αναφέρονται πουθενά ... ενώ με τον Π. Φύσσα μας έχουν ζαλίσει τα φρύδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως τον εγγονό του Πούλου, καλως τον αλήτη που βάζει στο στόμα του τον Φύσσα, εναν ανθρωπο που τον εκτέλεσαν τα φασιστόμουτρα.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΡΕ 9.14? ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ? ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΤΙΜΩΡΕΙ.

      Διαγραφή
    3. 11:34 και 11:41 κι,άλλοι έχασαν άδικα τη ζωή τους αλλά ούτε κάν τους αναφέρεται ... τέτοια αριστερόστροφα φασισταριά είστε...

      Διαγραφή
    4. 11.34 ζουσε το 40 ο Φυσσας και τον εκτελεσαν φασιστες;Μα ποσο ανιστορητος εισαι ρε μπουμπι;Φανταζομαι οταν πληκτρολογεις πετας και σαλια απο τα νευρα σου..

      Διαγραφή
    5. εσενα πως σ αφησανε ρε 9.14; ενα φασιστομουτρο λιγοτερο.

      Διαγραφή

    6. 7:52 π.μ χέσανε οι Δημοκράτες του κόσμου και βγήκες εσύ.

      Διαγραφή
  3. Άντε ρε πολιτικοί της πλάκας που ενδιαφέρεστε μόνο για την καρέκλα και πουλάτε ακόμα και τη μάνα σας γι αυτή, μιλάτε και από πάνω. Που είπατε ψέμματα για να γίνεται κυβέρνηση και τώρα με αλχημείες επειδή θα εξαφανιστείτε, προσπαθείτε να ξεγελάσετε πάλι τον κόσμο να σας ψηφίσει! Ντροπή εν τέλει σε όλους σας στη βουλή γιατί είστε ιδιοι σε όλες τις εποχές τα μήκη και τα πλάτη. Σας σιχαθήκαμε όλους γιατί δεν αφήνετε καινούργιους ανθρώπους να σας ΑΝΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ, λες και η πολιτική είναι κτήμα σας που κληρονομήσατε από τους μπαμπάδες σας. Ξέρετε γιατί ρε σας τα λέμε αυτά. Γιατί μας πουλήσατε και μας πουλάτε ανάλογα με τα ιδιοτελή συμφέροντά σας. Και αυτό φάνηκε με την Χώρα μας ρε με τους μητσοτάκηδες, τους βαρουφάκηδεςκαι τους κοτζιάδες. Φτάνει πια. Έλεος! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ξεχασες τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ, μαλλον κατα λαθος, αυτους που μαζι με ΟΛΟΥΣ ρουφηξαν το αιμα του Ελληνα και δεν αφηνουν την καρεκλα με τιποτα.

      Διαγραφή
    2. τωρα θέλουν καρέκλα τα παιδια της Ζιμενς.

      Διαγραφή
    3. Ενώ εσείς τα παιδιά του Σόρος...

      Διαγραφή
  4. Αυτοι του ΣΥΡΙΖΑ για την καρεκαρ μεχρμ και τη μάνα τους θα πουλήσουν αηδία καταντκατ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν θέλουμε εθνικιστική ελλάδα από πονηρούς.Η χώρα της Δημοκρατίας θα τους διώξει.Έλεος με τους κρυφους χρυσαυγίτες που το παιζουν Δεξιοί.Άλλο το ένα και άλλο ακροδεξιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Μητσοτάκης θέλει και αριστερους μαζί του γιατί ο κόσμος αλλάζει.Η Ελλάδα δεν μπορεί άλλο τριτο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ Γ....., ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΕΕΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.
    ΤΕΡΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα αλλαξε πλευρο τωρα, και ονειρεψου εναν Τσιπρα αλλη μια τετραετια

      Διαγραφή
  9. Προσωπικά όσοι αγωνιζομαστε για την Μακεδονία γα....με και το ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή μαζί οπότε μην μαλώνετε τζάμπα!ούτε κουμουνια είμαστε ούτε ναζί ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί παραμονο Έλληνες πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ρε γαμιά, πάντα τόλεγα οτι εμοιασες τι μάνα σου.

      Διαγραφή
  10. Όποιος δε είναι Σύριζα είναι φασίστας.Δε το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΧΟΙ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ. ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΟΥΛΑΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ ΑΚΟΜΗ (!). ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΗΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ. ΤΗ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΤΟΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΣΚΗΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΌ ΚΑΝΕΝΑΝ Ε Λ Λ Η Ν Α ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ; ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ, ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΕΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΙ ΚΑΫΜΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΠΥ ΛΑΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ -ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ-ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΑΒΥΣΟΣ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε ΜΕ λες, αν δεν ησουν μαλακας τι θαθελες νασουν;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News