Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Λέσβος: Ύβρεις και αποδοκιμασίες στον Τσακαλώτο - «Κοπρόσκυλα, καταστρέψατε το νησί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στο νησί για εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε στη Μυτιλήνη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο Υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στο νησί για εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

Το πρωί του Σαββάτου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επιχείρησε να κάνει μια βόλτα στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης μαζί με τη συνοδεία του.

Όπως αναφέρει το lesvospost η παρουσία του προκάλεσε την οργή μερίδας πολιτών.

Στο βίντεο μια γυναίκα απευθυνόμενη στον υπουργό Οικονομικών λέει «μας εξαθλιώσατε… Ντροπή σας καταστρέψατε την Λέσβο». Στη συνέχεια ένας άνδρας ακούγεται να φωνάζει «κοπρόσκυλα» και… «σανό»!

Δείτε το βίντεο:

10 σχόλια:

  1. Η αγαπητή στον λαό κυβέρνηση που πούλησε για την εξουσία το εκλεκτότερο κομμάτι της χώρας που κυβερνάει. Τη Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω θα τους ψηφισο με χιλια

      Διαγραφή
    2. εννοειται θα τους ξαναψηφισουμε,αυτοι ειναι κοντα στον λαο,ο μηστοτακης ειναι για το κεφαλαιο θα μας ξεσκισουν αν ξαναεπανελθουν αυτοι.

      Διαγραφή
    3. αντε μωρη ασχετη που η εξαθλιωση ηρθε με τσιπρα,για χαλαρωσε,επιλεκτικη μνημη χρυσοψαρου ;

      Διαγραφή
    4. 12.07,7.59,8.00 ρε φιλε δεν βαριεσαι να γραφεις σχολια,οχι μονο να γραφεις,αλλα να κανεις και συζητηση με τον ευατο σου..Μηπως λεω,μηπως να πας σε ψυχιατρο;Το εχεις καψει τελειως....

      Διαγραφή
    5. ειμαι ο 12.07 και μονο αυτος, αλλα επειδη βγαζεις σπυρια με οτι δεν συμφωνεις και επειδη σιγουρα η δικια σου παιρνει παυσιπονο πριν τη γα....ς, σου λεω ηρεμησε αδελφουλα.

      Διαγραφή
    6. Αλλοι βγαζουν σπυρια με ο,τι δεν συμφωνουν φασιστερε μου...Να κοψεις πρωτα τον θηλασμο και υστερα να μιλησεις για γ....ι.

      Διαγραφή
    7. τον θηλασμό; πάλι με κάρφωσε η δικιά σου;

      Διαγραφή
  3. Τουςς έμεινε το νόμπελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News