Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στα εγκαίνια της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια των γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλμωπίας της Νέας Δημοκρατίας που θα γίνουν το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μμ, στην οδό Κύπρου 24, στον πεζόδρομο Αριδαίας.

Θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Επίσης θα παρευρεθεί η Βουλευτής Β' Αθηνών κα ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Θα ακολουθήσει ομιλία στο ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για την ΔΗΜ.Τ.Ο.
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Τζάτσης

12 σχόλια:

  1. τον Μαρινακη Αδωνη μη ξεχνας, στειλτου χαιρετισματα του σαπιοκοιλια και ολα τα αντιπαοκτσιδικα σκυλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καημος σου ο παοκ ειναι γιδι... πρωταθλημα να σας δωσουνε και δεν τρεχει τιποτα, ας δωσουν ονομα, ας κοψουν μισθους κτλ...

      Διαγραφή
    2. ρε υπόδουλε των κρετίνων εσυ θα μου μιλησεις για μα Μακεδονια; προσκυνησε ρε υπηρέτη τους Αθηναιους χαραμοφαηδες και ασε εμας να πιστευουμε σε μια υγιει χωρα και μια Μακεδονία σηκωνοντας καθε κυριακη το τεράστιο πανο στην τούμπα, και μη ξεχασεις να υποκληθεις στους τεραστιους πολιτικους που αναμενεις

      Διαγραφή
    3. Γεια σου 12.42 μακεδονομαχε που σηκωνεις πανο!! Ανατριχιασα απο τον αγωνα σου για την μακεδονια μας!αγαπητε 11.58 το σχολιο μου θα ηταν το ιδιο σε καθε περιπτωση, αναφερθηκα απλα στο πρωτο σχολιο.

      Διαγραφή
    4. φιλε...12.42 π.μ και μεις πιστευουμε σε μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .Αλλα στους "τεραστιους πολιτικους" που περιμενεις .αν τους ρωτησεις για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ...τριχες απ αυγα ,θα σ απαντησουν

      Διαγραφή
  2. εσύ αγαπητέ 11.58 που σίγουρα εισαι της τοπικής, δεν γνωρίζεις τι εστί πολητικός; τοσο σε υπόληψη τους εχεις; ειλικρινα δεν γνωριζεις οτι ολοι μα ΟΛΟΙ ειναι μια συμορία που κατασπάραξαν τη χώρα ειτε ηθιλιμένα ειτε απο ανικανότητα; ειλικρινά απορώ που ζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΠΙΚΗ, ΡΙΜΑΖΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ Γραφεία ΚΑΙ τομεάρχες ΚΑΙ εγκαίνια !!!
    απανωτά τα χτυπήματα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΟΝΙΑ ΔΙΣΕΓΚΟΝΑ Κ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑ;Ι ΕΣΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που κατάντησες Έλληνα να τρέχεις να δεις τέτοια θεατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός δεν είνα

    ι που έλεγε ποτέ ποτέ ποτέ? Ούτε τα σκυλιά δεν γλείφουν εκεί που φτύνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News