Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Καθαρίστηκε και απολυμάνθηκε η δεξαμενή ύδρευσης του Αρχαγγέλου

Ανακοίνωση

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε ο τακτικός καθαρισμός και η απολύμανση της δεξαμενής και του δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Αρχαγγέλου.

Όπως είχαμε δεσμευτεί όταν είχαμε δει το πρόβλημα με το γεγονός της θολότητας του νερού και αφού πραγματοποιήσαμε εργασίες στο δίκτυο στο σημείο των πηγών προχωρήσαμε και στον καθαρισμό της δεξαμενής ύδρευσης για την καλύτερη ποιότητα του πόσιμου νερού.

Όπως είπαμε και στην αρχική μας ενημέρωση, στόχος μας είναι να καθαριστούν σε πρώτο στάδιο όλες οι δεξαμενές ύδρευσης, οι οποίες δέχονται πόσιμο νερό από πηγές και έχει διαπιστωθεί ότι χρήζουν καθαρισμού και έπειτα θα προχωρήσουμε στον καθαρισμό των δεξαμενών που δέχονται πόσιμο νερό από πηγές και γεωτρήσεις ταυτόχρονα.

Χρήστος Γεωργίου
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλμωπίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News