Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Τα αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας του Σαββάτου

Τα αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου 2018:



Γ' Εθνική

Α.Σ. Γιαννιτσά – Ερμής Αμυνταίου 1-0

Εδεσσαϊκός – Π.Ο. Τρίγλιας 4-1

Μελιτέας Μελίτης – Αλμωπός 0-3

Α1

Μ.Α. Πέλλας – Άρης Αμπελειών 3-2

Νίκη Καλής – Νίκη Αξού 2-2

Άρης Νησίου – Θύελλα Σαρακηνών 1-1

Α-1ος

Εθνικός Αριδαίας – Ορφέας Ριζαρίου 0-1

Α-2ος

Πατριαρχείο Γιαννιτσών – ΑΕΚ Καρυώτισσας 3-1

Φίλιππος Γιαννιτσών – ΠΑΟΚ Αραβησσού 1-0

Π. Νεολαία Κρ. Βρύσης – Φίλιππος Σταυροδρομίου 0-0

Άρης Αθύρων – ΠΑΣ Σκύδρα 3-1

Β-1ος

Ευρωπός Φούστανης – Μακεδονικός Έδεσσας 0-4 

Β-2ος

ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου – Άγιαξ Πέλλας 2-1

ΠΑΟΚ Δυτικού – ΠΑΟ Δάφνης 0-2

4 σχόλια:

  1. Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ 90ΛΕΠΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΗΣ Α'2ος ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ 90 ΛΕΠΤΑ. ΚΑΙ Ο ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ. ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΕΦ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διατητες απ το εξωτερικο, αλλα θελει χρημα

      Διαγραφή
    2. Εχει απολυτο δικαιο ο ΑΡΚΑΣ για οσα γραφει. Η Κρυα Βρυση επαιζε μπαλλα ιδρωνοντας την φανελα και το Σταυροδρομι βουτουσε κατω λες και πηγαιναν πρωτομαγια. Δεν πειραζει παιδια της Ποντιακης εσεις συνεχιστε να κανετε την δουλεια σας οπως πρεπει. Και η ατυχια θα ειναι στο προγραμμα αλλα πιθανον να χρειαστει να νικησετε και τους διατητες καποια στιγμη.

      Διαγραφή
  2. ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΛΙΓΩΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News