Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Πέλλας: Διεργασίες του Κινήματος Αλλαγής για τις Δημοτικές Εκλογές

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. Πέλλας

Τις συνεργασίες και τα πρόσωπα που θα ενώσουν τις προοδευτικές δυνάμεις του Δήμου Πέλλας, σ΄ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συζήτησαν τα μέλη της Τ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ. του Δήμου Πέλλας, παρουσία του Γραμματέα και μελών της Ν.Ε. του Νομού.

Στη συζήτηση εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα και τα πρόσωπα που μπορούν να διεδραμματίσουν καθοριστικό ρόλο σ΄ αυτή τη κατεύθυνση.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί στα Γιαννιτσά , ευρεία συνάντηση Αυτοδιοικητικών παραγόντων, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το Δήμο Πέλλας.

2 σχόλια:

  1. Η λύση ειναι μια . Βασιλειάδης για να γλιτώσουμε από την λαίλαπα του Στάμκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ομορφοπαιδο, σιγα απ το ζορι μη σπασεις τα μπαλακια σου

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News