Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Σκύδρας - Αδιαμφισβήτητο φαβορί η Κατερίνα Ιγνατιάδου

Αδιαμφισβήτητα η σημερινή Δήμαρχος παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί

Στον ορισμό νέων Αντιδημάρχων προχώρησε η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Το βλέμμα είναι πλέον στραμμένο στις εκλογές του Μαΐου και κάθε κίνηση έχει σίγουρα προεκλογικό προσανατολισμό.

Αδιαμφισβήτητα η σημερινή Δήμαρχος παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί, καθώς μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο «αντίπαλο δέος», που να μπορεί να την κοντράρει στα ίσια.

Παράλληλα, οι «γέφυρες» που έχει αναπτύξει με τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας σε συνάρτηση με την πορεία της Δημοτικής Αρχής έως σήμερα, της δίνουν κάθε δικαίωμα να είναι αισιόδοξη.

6 σχόλια:

  1. πόσοι απ αυτους που είναι στα κοινά έχουν να παρουσιάσουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα? ένα πετυχημένο μαγαζί ? κάποιος με ιδιαίτερες σπουδές και χωρίς τα λεφτά του μπαμπα? δείτε ο καθένας στον τόπο του ποιους έχει άρχοντες αντιδημάρχους κι ας προβληματιστεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιγνατιαδου έχει πάρει μαζί της οτι καλύτερο διαθέτει η νεα δημοκρατια για να χάσει πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού είδατε όλοι σας ότι ή Κατερίνα γέρνει προς την Νέα Δημοκρατία;;;Κανείς από τους συμβούλους της δεν ανήκει πουθενά και ή ίδια έχει αγκαλιάσει όλο τον κόσμο. Μην γράφετε αηδίες!!!

      Διαγραφή
  3. Η ισχύς εν τη ενώσει. Και η ΝΔ με τον Παΐσιο στην Σκύδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΑΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε στο τοπικό του Μαυροβουνίου δεν θα βγει φέτος στης εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News