Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

1996 vs 2018: Πόσο άλλαξε ο κόσμος από την 1η φορά που είδαμε το Λόγω Τιμής

Ο Τσίου, ο Ψηλός, η Ηρώ, ο Μιχάλης, η Μάνια, ο Βασίλης, ο Άρης, η Αθηνά επιστρέφουν στις οθόνες μας 20 χρόνια μετά

Από το 1996 που πρωτοπροβλήθηκε η σειρά, έχουν αλλάξει κάμποσα ακόμα πράγματα στον κόσμο πέρα από τον τρόπο που κοιτάνε τα μάτια Από το 1996 που πρωτοπροβλήθηκε η σειρά, έχουν αλλάξει κάμποσα ακόμα πράγματα στον κόσμο πέρα από τον τρόπο που κοιτάνε τα μάτια.

Το τρέιλερ που προκάλεσε σεισμό χθες δείχνει ότι τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα προβληθεί η συνέχεια του Λόγω Τιμής με τους ίδιους πρωταγωνιστές και θα ασχολείται τόσο με το τι συνέβη στις ζωές τους τα τελευταία 20 χρόνια αλλά και με το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα.

Ο Τσίου, ο Ψηλός, η Ηρώ, ο Μιχάλης, η Μάνια, ο Βασίλης, ο Άρης, η Αθηνά επιστρέφουν στις οθόνες μας 20 χρόνια μετά. Οι φίλοι από την Πάτρα που έδωσαν το λόγο της τιμής τους ότι θα παραμείνουν φίλοι ότι και να γίνει τον κράτησαν.

Ήταν το 1996 όταν το «Λόγω Τιμής» έκανε πρεμιέρα στις τηλεοπτικές μας οθόνες για να γίνει μια από τις πιο αγαπημένες σειρές μιας ή μάλλον δυο (!) ολόκληρων γενιών. Τώρα έχουμε αισίως 2018 και το σίριαλ του ΜΕGA που σάρωσε τη δεκαετία του '90 ετοιμάζεται να επιστρέψει. Κι όχι σε επανάληψη αλλά με ολοκαίνουργια επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Oneman.gr σχετικά με το στάδιο της παραγωγής, έχουν ήδη γυριστεί κάποιες σκηνές του πρώτου επεισοδίου (υλικό από τις οποίες φαίνεται στο τρέιλερ) και τα γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια καθώς και την ολοκλήρωση του πρώτου θα ξεκινήσουν άμεσα.

Ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης και η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαποικονόμου αποφάσισαν να συνεχίσουν την ιστορία με τους ίδιους πρωταγωνιστές - που τότε ήταν φοιτητές - μεταφέροντάς την στο σήμερα.  

Στο εξαιρετικό του άρθρο στο oneman.gr, πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Γιώργος Μυλωνάς, με αφορμή το come back της σειράς, ξαναείδε το πρώτο επεισόδιο της σειράς και σταχυολόηγησε ορισμένα από τα πράγματα που έχουν αλλάξει από τότε και σίγουρα δεν θα ξαναδούμε στα νέα επεισόδια.  

- "Στην αρχή του πρώτου επεισοδίου, η κάμερα περνάει μέσα από το προαύλιο του σχολείου των πρωταγωνιστών για να φτάσει στο διάδρομο ενός κτιρίου, όπου είναι αναρτημένα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους μαθητές δεν κρατάει κινητό" αναφέρει το άρθρο και σε άλλο σημείο προσθέτει:

- "Η Ηρώ, Βίκυ Βολιώτη, πανηγυρίζει και φιλάει συμμαθητές της, επειδή είδε πως ο 'Ψηλός', Άλκις Κούρκουλος, πέρασε την τάξη. Σήμερα θα το είχε ποστάρει στο Facebook και θα τον είχε ταγκάρει".

- Ένα άλλο στοιχείο που επισημηνεί είναι ότι τα μηχανάκια είχαν καλάθι μπροστά…

- Ενώ, επίσης, σχεδόν όλοι διάβαζαν εφημερίδες... και τα τηλέφωνα είχαν καντράν…

---
Πηγή: Οneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News