Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Νίκος Βούτσης: Όχι εκλογές μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

“Ο οδικός χάρτης των εξελίξεων θα είναι ακριβώς έτσι όπως είχε προδιαγραφεί και πριν από το τραγικό συμβάν με την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική”

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην αιφνιδιάσει πολιτικά, σεβόμενη την τραγωδία με τις πυρκαγιές, γνωστοποίησε σήμερα ο Νίκος Βούτσης.

Με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, ο κ. Βούτσης στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης ούτε και ο οδικός χάρτης των πολιτικών εξελίξεων, ιδίως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

“Ο οδικός χάρτης των εξελίξεων θα είναι ακριβώς έτσι όπως είχε προδιαγραφεί και πριν από το τραγικό συμβάν με την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική”, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε:

“Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον, ακόμα και επειδή έγινε αυτή η τραγωδία, να είμαστε πάρα πολύ συνεπείς, χωρίς αιφνιδιασμούς, τακτικισμούς σε ό,τι αφορά συνολικά τον οδικό χάρτη των πολιτικών εξελίξεων για τους επόμενους μήνες στη χώρα. Κι αυτό είναι δέσμευση”.

2 σχόλια:

  1. Εσείς αριστερουλιδες όλοι την Ελλάδα μας φωτιές την ανάψαμε και καρφί δεν σας κεγαιτε θα καίτε όμως στις Εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβομενοι τις καρεκλες!!Λιγο ηθος εστω και τη τελευταια στιγμη δεν θα εβλαπτε....Και μην γραψει κανεις για τους προηγουμενους γιατι ο συριζα για αυτο ψηφιστηκε¨για το διαφορετικο.Να βαλει καποιους φυλακη (αντιθετως γεμισε το κρατος με παιδια του) και να δωει πισω τη χαμενη περηφανια του ελληνα (αντιθετως πουλησε τη μακεδονια για να βγει ταχα απο τα μνημονια).Ελπιζω καποιοι να πανε φυλακη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News