Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Α Όμιλο της ΕΠΣ Πέλλας στις κατηγορίες μπαμπίνι και junior πήρε μέρος στο 17 ο festival ποδοσφαίρου scourascamp όπου συμμετείχαν 38 ακαδημίες και 940 μικροί ποδοσφαιριστές.

Στην κατηγορία των junior η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ κατέκτησε την 1η θέση.

Στον Δ όμιλο αγωνίστηκε με την Ακαδημία Κούδα την ΑΕΝ Σίνδου την ΑΕ Ελπίδα Τούμπας και τον Αχιλλέα Τριανδρίας.

Στον ημιτελικό αγωνίστηκε με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και στον τελικό με τη ακαδημία Μίκρας.

Τα παιδιά της Ακαδημίας πέρασαν υπέροχες στιγμές χαλάρωσης αλλά και παιχνιδιού, Θα πρέπει επίσης να συγχαρούμε τους γονείς που βρέθηκαν στον τελικό για την άψογη συμπεριφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News