Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Εκλογή Συνέδρων στο Κίνημα Αλλαγής: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εκλογική διαδικασία στην Πέλλα

Ανακοίνωση

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, τα χίλια πεντακόσια έντεκα (1511) μέλη του Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Πέλλας, καλούνται να εκλέξουν τους είκοσι ένα (21) αντιπροσώπους τους, που θα συμμετάσχουν στο ιδρυτικό Συνέδριο του νέου Πολιτικού Φορέα, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 16 έως 18 Μαρτίου 2018.

Η εκλογική διαδιακασία θα διεξαχθεί σε πέντε εκλογικά κέντρα, τα οποία είναι τα εξής:

-Αριδαίας (Δημαρχείο)
-Γιαννιτσών (Δημαρχείο)
-Εδεσσας (Δημαρχείο)
-Κρύας Βρύσης (Πνευματικό Κέντρο)
-Σκύδρας (Πνευματικό Κέντρο)

Οι υποψηφιότητες από την ανεξάρτηση Επιτροπή διεξαγωγής του Συνεδρίου- " Επιτροπή Βγότζα" -θα ανακοινωθούν κατά πάσα πιθανότητα αύριο 8/3/18, καθώς μέχρι σήμερα υπήρχε η δυνατότητα ανακλήσεων, ενστάσεων, διορθώσεων κ.α.

Στον Ν. Πέλλας οι αντιπρόσωποι που θα εκλεγούν ανέρχονται σε είκοσι ένα(21).

Αναλυτικά ανά Δήμο:

-Αλμωπίας 4 (ποσόστωση 1)
-Έδεσσας 4 (ποσόστωση 1)
-Πέλλας (Γιαννιτσών-Κρ. Βρύσης) 9 (ποσόστωση 3)
-Σκύδρας 4 (ποσόστωση 1)

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για την επιτυχή έκβαση της εκλογικής διαδικασίας από τους υπεύθυνους της Επιτροπής, της οποίας επικεφαλής είναι ο Μίμης Γρηγοριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News