Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Συνταγή: Σπαγετίνι με κιμά και πιπεριές

Σπαγετίνι με κιμά και πιπεριές

Διαβάστε λεπτομέρειες:

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο σπαγετίνι,
1 κύβο ζωμό λαχανικών,
3 κουταλιές ελαιόλαδο,
300γρ. κιμά χοιρινό,
1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες,
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες,
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες,
1 κονσέρβα (400γρ.) ψιλοκομμένες ντομάτες,
12 ντοματίνια,
½ κουταλάκι ζάχαρη,
1/3 φλ. κόκκινο κρασί,
½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο,
1 πρέζα καυτερή πιπεριά (chiliflakes),
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

EΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βάζετε το ζωμό και βράζετε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, ώστε να γίνουν al dente. Τα κρυώνετε, τα λαδώνετε ελαφρώς για να μην κολλήσουν και τα αφήνετε στην άκρη. Στη συνέχεια, σε μια άλλη κατσαρόλα βράζετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε τον κιμά. Μόλις ασπρίσει ο κιμάς προσθέτετε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το μοσχοκάρυδο, την καυτερή πιπεριά, αλάτι και πιπέρι. Ψήνετε για περίπου 4 – 5 λεπτά και σβήνετε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί το κρασί, προσθέτετε τα ντοματίνια, τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τη ζάχαρη και σιγοβράζετε για 8 – 10 λεπτά μέχρι να καταστηθεί η σάλτσα. Τέλος, ρίχνετε τα ζυμαρικά στη σάλτσα, ανακατεύετε και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News