Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Κόψτε το κάπνισμα για πάντα

Η απλούστερη και πιο προσιτή λύση κατά του καπνίσματος είναι ήδη εδώ!

Μια νέα μέθοδος υποστηρίζει ότι μπορεί να βοηθήσει στη μάχη κατά του καπνίσματος με οριστικά αποτελέσματα.


Αυτή η μέθοδος ονομάζεται Ωτοθεραπεία. Αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950. Η μέθοδος είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πιστοποιημένη και εγκεκριμένη. Η επίδρασή της στηρίζεται στο γεγονός ότι το εσωτερικό του αυτιού σας συνδέεται νευρολογικά με μεγάλο μέρος του σώματός σας. Επηρεάζοντας το, μπορείτε να διαχειριστείτε τον πόνο, να ηρεμήσετε τα νεύρα σας και στο τέλος, να μειώσετε την επιθυμία για κάπνισμα. Οι Κινέζοι την χρησιμοποιούν για δεκαετίες και είναι βασισμένη στον ωτοβελονισμό!

Η συγκεκριμένη μέθοδος ωτοθεραπείας βασίζετε σε ένα σετ βιοενεργών μαγνητών που τοποθετούνται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του αυτιού, τα οποία ελέγχουν και περιορίζουν την επιθυμία για κάπνισμα, βάζοντας ένα τέλος στην εξάρτηση από τη νικοτίνη. Αυτοί οι βιομαγνήτες είναι επιχρυσωμένοι με χρυσό 24 καρατίων, και ενεργούν ως ένας φυσικός αγωγός, προστατεύοντάς σας από αλλεργικές αντιδράσεις.


Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

*Κείμενο από e-radio.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News