Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης - Είχε μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της ελληνικής τηλεόρασης

Ο αγαπητός ηθοποιός, τους τελευταίους μήνες έδινε τη δική του μάχη για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Δευτέρας ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης. Γεννήθηκε το 1957 και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο. Μετά το σχολείο, γράφτηκε κρυφά σε δραματική σχολή αλλά οι γονείς του δεν συμφωνούσαν και του πρότειναν σπουδές στην Αμερική. Λόγω του ότι δεν κατάφερε να πάρει τη Visa, αποφάσισαν να πάει στο Λονδίνο και εκεί μπόρεσε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Η φωνή του είναι χαρακτηριστική μέσα από τα διαφημιστικά σποτ που σχετίζονται με τις διοργανώσεις – χορηγίες επικοινωνίας του Mega.

Ο αγαπητός ηθοποιός, τους τελευταίους μήνες έδινε τη δική του μάχη για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News