Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Αποκαλύφθηκε η προστατευόμενη μάρτυρας της Novartis

Αποτέλεσμα ήταν να δημοσιευτούν τα στοιχεία της μάρτυρος

Τα στοιχεία της προστατευόμενης μάρτυρα που αποκάλυψε την τις πρακτικές της εταιρείας Novartis έγιναν γνωστά όπως φαίνεται έπειτα από αβλεψία ή «γκάφα» του FBI. 

Συγκεκριμένα, το πρόσωπο που μίλησε στις εισαγγελικές αρχές υπό την προστασία του ονόματός της και του προσώπου της, αναγράφεται κανονικά στα έγγραφα που έστειλαν οι πράκτορες του FBI στην ελληνική δικαιοσύνη και τα οποία μεταφράστηκαν από την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα. 

Αποτέλεσμα ήταν να δημοσιευτούν τα στοιχεία της μάρτυρος από ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και να «ταυτοποιηθεί» ο ρόλος που είχε στην Novartis. 

2 σχόλια:

  1. ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΤΟΥ FBI ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ!ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΡΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΡΑΜΜΗ;!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ,ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!ΩΣ ΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News