Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ενημερωτικές ημερίδες για την εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου σε Γιαννιτσά και Έδεσσα

Το κάπνισμα – Απειλή για τη Δημόσια Υγεία, Η Εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου στις Ελληνικές Επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Πέλλας και η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας Δ.νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας διοργανώνουν από κοινού δύο ενημερωτικές ημερίδες σε Γιαννιτσά και Έδεσσα με θέμα:

Το κάπνισμα – Απειλή για τη Δημόσια Υγεία, Η Εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου στις Ελληνικές Επιχειρήσεις

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν:

Γιαννιτσά: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, ώρα 17:00, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Έδεσσα: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, ώρα 17:00, Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας

4 σχόλια:

  1. Στην Αριδαια πότε θα γίνει ενημέρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν θα γίνει ενημέρωση στην υπανάπτυκτη Αριδαία.
      Δεν χρειάζεται γιατί τίποτα δεν εφαρμόζεται και ολα είναι μια χαρά.
      Ουτε κυκλοφοριακή αγωγή υπάρχει, ο καθένας παρκάρει και κανει οτι θέλει,ουτε ο.αντικαπνιστικος νόμος εφαρμόζεται αφού κανείς δεν ελέγχει.
      Και για να απαντήσω στον 2:21,οσοι μαγαζατορες ξεκίνησαν απο φόβο να το εφαρμόσουν τις πρώτες μέρες ,είδαν τα καταστήματα τους άδεια χωρίς κόσμο ,την στιγμή που αυτοι που το άφησαν ελεύθερο είχαν μέχρι πολύ αργά κόσμο.
      Αλλά και οι πρωτοι αναθάρρησαν αρχίζοντας εκείνα τα κόλπα με τα μαϊμού τασακια όπως κάποτε.
      Γιατί???
      Γιατί κανεις δεν τους ελέγχει.
      Και για να το συνεχίσω στην Ευρώπη δεν έφτιαξαν άλλα μαγαζιά, εφαρμόζουν τον νόμο.
      Και είναι πραγματικα ντροπή κράτη όπως η Βουλγαρία και τα Σκόπια να το εφαρμόζουν και.εμείς να συνεχίζουμε να είμαστε ζούγκλα.Δεν θα πω για άλλα κράτη που θεωρουμε ποιο ανεπτυγμένα ,αφού η σύγκριση είναι ατόπη για ατομα όπως ο 2:21 αφού μάλλον δεν έχουν βγει ποτέ εξω απο την καρατζοβα

      Διαγραφή
    2. Μια και μιλησες για τις αγαπημενες χωρες του ΣΥΡΙΖΑ βλεπω οτι σε πειραξε το τελευταιο που ειπα και οχι τα τσιγαρα.Εξω εκανα φιλε και προσβαλεις αυτα που λεω αληθες.Αποζημιωση θα παρουν οι μαγαζατορες για τα εκατομυρια που ριξαν στους εξαερισμους;!ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΝΟΥΘΕΤΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ.Εκτος και αν εσυ τα παιδια σου τα κοπανας τιμωρια χωρις να τους λες τι ειναι σωστο πρωτα.Δεν ειμαι απο Αριδαια,αλλα βλεπω οτι πεφτει πολυ γκρινια στο σιτε της.Μονο με την ζωη μας θα δειξουμε στους αλλους ποιο ειναι το σωστο και οχι προσβαλοντας την αντιθετη αποψη.Και να ξερεις δεν καπνιζωαρα συμφωνουμε.Μια ερωτηση μονο.Εισαι ο τελιος πολιτης;;;Ουδεν παραπτωμα;;;Τοσο καιρο γιατι δεν αγωνιστηκες για το νομο;!Να σαι καλα φιλε-η.

      Διαγραφή
  2. ΔΩΣΤΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ.ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ.ΠΙΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΓΕΤΕ ΓΙΑ ΤΖΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΟΜΟΥΣ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News