Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Πέλλας: Ενημέρωση για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΑ

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Πέλλας ενημερώνει σε εφαρμογή της αριθ. Γ.Δ.5οικ.2961-10/24-01-17 ΚΥΑ «Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων εφαρμογής του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» ότι:

Η εισοδηματική ενίσχυση ΚΕΑ καταβάλλεται για δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία της πρώτης καταβολής.

Μετά την πάροδο του ανωτέρω διαστήματος ο δικαιούχος είναι υποχρεωμένος να επανυποβάλλει αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα με όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

Παράδειγμα. Αν η καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης ξεκινήσει τον μήνα Μάρτιο 2017 (για τις αιτήσεις που θα εγκριθούν τον μήνα Φεβρουάριο 2017), και εφόσον δεν συντρέξουν στο μεταξύ λόγοι διακοπής της , η καταβολή του ΚΕΑ θα γίνει μέχρι και τον μήνα Φεβρουάριο 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

στο Δήμο Πέλλας τηλ.23823-50849, 879, 840 καθημερινά από 08: 00 μέχρι 14:00 και

στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας τηλ. 23820-24623 καθημερινά από 08: 00 μέχρι 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News