Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Έβρισαν και κυνήγησαν τον Ζουράρι στη Θεσσαλονίκη - Το βίντεο της επίθεσης

Φυγαδέυτηκε την τελευταία στιγμή από άνδρες της προσωπικής του φρουράς

Επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στον χώρο του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό με τον πρώην υφυπουργό Παιδείας, Κώστα Ζουράρι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Atlas TV, ομάδα διαδηλωτών, κυνήγησε αποδοκιμάζοντας πολύ έντονα τον κ. Ζουράρι, επιχειρώντας να τον λιντσάρει.

Άνδρες της προσωπικής του φρουράς, τον φυγάδευσαν την τελευταία στιγμή σε όχημα της αστυνομίας, μπροστά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.  

---
Πηγή: voria.gr

7 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ... ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑ ΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΕΣ ΟΣΙΕΣ,ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ!Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ,ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ.ΕΣΠΕΙΡΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΑΒΗ ΣΤΟ ΒΑΡΔΑΡΗ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΕ ΜΙΑ ΚΙΟΥΣΠΑ,ΠΟΥ ΜΙΟΑΖΕΙ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΡΙ.ΑΜ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ,ΠΕΣΑΤΕ ΕΞΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΦΟΒΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ;ΦΟΒΑΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. zoyrari min stanaxoriese ta mpoyrdela doylecan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περασατε και τον Φωσκολο!Η καμερα στην ωρα της και ο τιτλος που περασαν στον κοσμο:Xτυπουν οι αλητες οι εθνικιστες τους κυβερνωντες.Λαγος την φτερη κουναγε,κακο του κεφαλιου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ πατριωτικά αισθήματα είχαν αυτοί που τον κυνήγησαν! Υποτίθεται ότι πήγαν για να υπερασπιστούν το όνομα της Μακεδονίας...ή όχι!Και τον κυνήγησαν για τα ποδοσφαιρικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΡΙΣΕ ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕΣ;ΨΗΦΙΣΕΣ;ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΗΡΘΑΝ.ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;

      Διαγραφή
  6. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News