Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης: «Ντου» Βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής

Η άρνηση Μπουτάρη που έφερε την εισβολή

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (16.01.2018) στο δημοτικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη, καθώς βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν «ντου»!

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ανήρτησαν πανό το οποίο έγραφε “Μακεδονία γη Ελληνική”, πέταξαν τρικάκια και ούρλιαζαν συνθήματα.

Ανάμεσα τους ήταν οι βουλευτές Αντώνης Γρέγος, Χρήστος Χατζησάββας και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Χρυσομάλλης Νίκος.

«Αλήτες προδότες πολιτικοί, Μακεδονία είναι ελληνική«, φώναξαν μεταξύ άλλων. Λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, διέκοψε προσωρινά τη συζήτηση προκειμένου να αποχωρήσουν.

Η άρνηση Μπουτάρη που έφερε την εισβολή

«Είναι άξιος της πλήρους περιφρόνησης μου. Με τέτοιου είδους ανθρώπους δεν μπορώ να συναναστραφώ», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στον επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής», Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Με αφορμή την άρνηση του δημοτικού συμβουλίου να συζητηθεί το αίτημα του κ.Ματθαιόπουλου για το σκοπιανό, εισέβαλαν στην αίθουσα μέλη της Χρυσής Αυγής, κρατώντας πανό, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία και πετώντας φειγ βολάν.

Δείτε τα βίντεο από την στιγμή της έντασης:  

Πηγή: voria.gr, thestival.gr
Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕ Ο ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.ΤΟΤΕ Η ΜΑ@@ΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News