Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ελεονώρα Μελέτη: Δικαίωση στη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

Στο διάστημα που μεσολάβησε ο ΣΚΑΙ αναγνώρισε την ηθική βλάβη που υπέστη η Ελεονώρα Μελέτη

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η Ελεονώρα Μελέτη δικαιώθηκε στη διαμάχη που είχε τον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είχε καταθέσει αγωγή για την αποχώρησή της από τον σταθμό και τον κατηγορούσε πως «δήλωσε ψευδώς και ερήμην της», ότι υπέβαλλε παραίτηση.

Μετά την αναβολή του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο, την οποία ζήτησε ο σταθμός του Φαλήρου, η δικάσιμος ήταν προγραμματισμένη για αυτες τις μέρες.


Η υπόθεση ωστόσο δεν εκδικάστηκε καθώς, όπως αποκάλυψε το Fthis.gr οι δύο πλευρές τα «βρήκαν», με το κανάλι του Φαλήρου να δέχεται να την αποζημιώσει την παρουσιάστρια για την επαγγελματική, αλλά και ηθική βλάβη που υπέστη!

Στο διάστημα που μεσολάβησε ο ΣΚΑΙ αναγνώρισε την ηθική βλάβη που υπέστη η Ελεονώρα Μελέτη και δέχτηκε εν τέλει να της καταβάλλει ποσό αποζημίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News