Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Πάγκαλος: «Να ονομαστούν όπως θέλουν τα Σκόπια, ας τα βγάλουν Αθήνα ή Σπάρτη»

«Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο» ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχετικά με το Σκοπιανό

Για το Σκοπιανό και το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο πρώην ΥΠΕΞ, Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας επίσης τι είχε πει το 1992 στον Αντώνη Σαμαρά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο» ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχετικά με το Σκοπιανό, χαρακτηρίζοντας ως σωστή την θέση Ντομιτρόφ περί μην αποκλειστικότητας στον όρο Μακεδονία.

«Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», δήλωσε στο ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αναφέροντας πως «οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι», ο πρώην υπουργός εξέφρασε την γνώμη του για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, λέγοντας «600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λαό. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες λέει ο λαός. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε, επίσης, «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο ενώ επέμεινε στη φράση του «όλοι μαζί τα φάγαμε». «Γιατί εγώ είμαι προφήτης λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΛΙΠΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΡΟΚΑΝΙΣΕ ΚΑΝΑ ΚΟΨΙΔΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα εχεις μυαλό κουκούτσι έτσι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζί τα φάγαμε.
    Λαός ηλιθίων.
    Να ονομαστούν όπως θέλουν.
    Οι Σουλιώτισσες δεν μιλούσαν ελληνικά.
    Τι άλλο έχει πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και εμετικος ο Παγκαλος εχει δικιο οχι για την ονομασια αλλα για το οτι ειμαστε ηλιθιοι.....Και στα τετοια μου αν με βρισετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟ.ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ;ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ;ΑΝ ΝΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΤΣΟΥΡΑΣΙΚ ΠΑΡΚ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ.ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ,ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ.ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 21 ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.ΜΗ ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News