Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Αριδαία: Σε 20 μέρες ολοκληρώνονται οι εκσκαφές του αποχετευτικού δικτύου

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο ιστορικό κέντρο της Αριδαίας

Σε είκοσι ημέρες, αν όλα πάνε καλά, ολοκληρώνονται οι εκσκαφές για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στην πόλη της Αριδαίας. Στα συνολικά 32 χιλιόμετρα απομένει 1 χιλιόμετρο για την ολοκλήρωση. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο ιστορικό κέντρο της Αριδαίας.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας



8 σχόλια:

  1. κάθε μέρα που περνάει όμως με λακούβες ορύγματα αξίζει όσο 10 της κανονικής μας ζωής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε οι σωλήνες του αποχετευτικού είναι γεμάτες χώματα απο τις βλάβες. Πριν τελειώσει το έργο βάλε να τις καθαρίσει ο εργολάβος γιατί μετά θα είναι αργά. Έλεγξε αν τα νέρα πάνε προς τα κάτω ή μένουν στάσιμα στα φρεάτια λόγω ανάποδες κλίσεις στους σουλήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περιμενουμε να δουμε ποτε θα κλεισει και η τελευταια λακουβα...φυσικα μακαρι να μην δουμε μετα απο λιγους μηνες να ανοιγει η ασφαλτος!!!! εργο πνοης ---> χασαμε τα πνευμονια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΉΝ!!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η νέα ασφαλτόστρωση στο αποχετευτικό είναι γεμάτη λακούβες και το νερό της βροχής μένει και λιμνάζει πάνω της.
    Σε λίγους μήνες θα γεμίσει τρύπες και αυτή αφού δεν έγινε καλό πάτημα του χανδακιού και μπαζώθηκε με τα ίδια υλικά από την εκσκαφή αντί να πέσει κατάλληλο υλικό επίχωσης από λατομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την φωτογραφία φαίνεται ότι το πλάτος που σκάβει η τσάπα δεν είναι μεγαλύτερο από 60 πόντους.
    Η ερώτηση είναι πώς μπαίνουν οι εργάτες μέσα στο χανδάκι για να εφαρμόσουν καλά τον ένα σωλήνα με τον άλλο? και πόσο φάρδος σκαψίματος πληρώνεται ο εργολάβος?
    Αρκετά τον χαϊδέψατε με τις βλάβες κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η αριδαια οταν καποτε τελειωσει το εργο απο τα μπαλωματα που εχει στην ασφαλτο θα εχει μια ασχημη αισθητικη.θελει πληρη ασφαλτοστρωση ειδικα στο κεντρο της αριδαιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι λες?
      Επίτηδες γίνεται
      Δεν ξέρεις εσύ.
      Για να μην τρέχουν τα αυτοκίνητα το κάνουν

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News