Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Δόξα Εξαπλατάνου - Ακρίτας Σωσάνδρας 1 - 0 (ΦΩΤΟ)

Πηγή: akritas-sosandras.blogspot.gr

Δόξα Εξαπλατάνου - Ακρίτας Σωσάνδρας 1 - 0
Κονταξής 1 - 0 (87')

Φωτο απο akritas-sosandras.blogspot.gr:





































6 σχόλια:

  1. 600 λόγοι... για να καταλάβετε ότι με στραγάλια και καπνογόνα δεν γίνονται ομάδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 600+600 λογοι για να καταλαβεις οτι τα στραγαλια ηταν δυναμιτακια!!! Και τετοια καπνογόνα στο χωριο σου ....ουτε στο ονειρο σου...αντε γειααααα

      Διαγραφή
  2. ΣΩΣΑΝΔΡΑ-ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ ΑΔΕΡΦΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η Σωσάνδρα έχει βγάλει 10 σπουδαιους ποδοσφαιριστές. ο Εξαπλάτανος,τίποτε,κανέναν (ο Ζουμπ ένας ίσον κανενας)....Που να οφείλεται αυτο το παράδοξο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είσαι από εξαπλατανο να σου πω ότι σήμερα κέρδισες με το στραγαλι όσο για τα καπνογόνα κάνουμε τη κάβλα μας και γουστάρουμε.αν είσαι πάλι κάποιος εσωτερικός κριτής έχω να σου πω ξύδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μόνο Ακρίτας παιδιά.Ποδοσφαιροχώρι.Απο τετάλεζα? πάλι στο ποτάμι πέσε....χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News