Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Καταγγέλλει τη διαιτησία ο Μακεδονικός Έδεσσας

Ανακοίνωση

Μετά τον αγώνα στην Παναγίτσα αναγκαζόμαστε ως ομάδα να εκδώσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας καταγγελία για την στάση της διαιτησίας απέναντί μας.

Με την καταγγελία μας αυτή θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε τόσο για την συμπεριφορά και την διαιτησία του Πίλτση Φ. στον τελευταίο αγώνα μας, όσο και γενικότερα για τις αποφάσεις των διαιτητών στην κατηγορία μας και στην ομάδα μας.

Στο 65’ του αγώνα ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Παπαδόπουλος Γρηγόρης με ένα αντιαθλητικό και βίαιο τάκλιν τραυμάτισε τον παίκτη μας Πέτκο Θεόδωρο. Το χτύπημα ήταν σκόπιμο, έγινε με τις τάπες και των δύο ποδιών και από καθαρή τύχη δεν έσπασε το πόδι του παίκτη μας. Ο διαιτητής Πίλτσης αντί να αποβάλλει τον παίκτη της Παναγίτσας του έδειξε απλά την κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, πριν από αυτό το χτύπημα, είχαν προηγηθεί και άλλα τα οποία αντιμετωπίστηκαν με επιείκεια από τον διαιτητή. Το αποτέλεσμα είναι ο παίκτης μας Πέτκος Θ. να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Έδεσσας και να διαγνωστεί αρχικώς με οστική κάκωση στο πόδι και άγνωστη προς το παρόν εξέλιξη του προβλήματός του.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο αφού και σε προηγούμενους αγώνες έμειναν ατιμώρητα σκληρά μέχρι βίαια μαρκαρίσματα σε βάρος ποδοσφαιριστών μας με πιο πρόσφατο αυτό στον προηγούμενο αγώνα με τον Εθνικό Γραμματικού όταν ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής Μπόγιας κλότσησε εκτός φάσης και μπροστά στα μάτια του τότε διαιτητή Βαμβακά Φ. τον παίκτη μας Κιουρτζίδη Βασίλη, χωρίς να τιμωρηθεί ούτε με κίτρινη κάρτα… Για την ιστορία ο παίκτης μας Κιουρτζίδης Β. αντικαταστάθηκε και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό από το χτύπημα.

Οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου είναι συγκεκριμένοι και πρέπει να εφαρμόζονται παντού, από το Champions League μέχρι το Β’ τοπικό, γιατί έτσι προστατεύονται οι ποδοσφαιριστές. Η επιείκεια ορισμένων διαιτητών ως προς τον πειθαρχικό έλεγχο είναι επικίνδυνη και πρέπει να σταματήσει.

Η σωματική ακεραιότητα των παικτών μας είναι βασικό μας μέλημα και η μέχρι τώρα στάση των διαιτητών την θέτει σε κίνδυνο.

Για να σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά και επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι ορισμένοι διαιτητές εκμεταλλεύονται την έως τώρα καλή και ευγενική συμπεριφορά μας, θεωρώντας την αδυναμία, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι:

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Καταγγέλλουμε την αντιαθλητική συμπεριφορά των παικτών Παπαδόπουλου Γ. της Δάφνης Παναγίτσας και Μπόγια Ν. του Εθνικού Γραμματικού, καθώς και την γενικότερη διαιτησία του Πίλτση Φ. στον αγώνα με την Παναγίτσα.

Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας Πέτκο Θ. και Κιουρτζίδη Β. καλή ανάρρωση.

Με αγανάκτηση

Έδεσσα 19-12-2017

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στο Μακεδονικο που ειχε το θαρος μετα την Αψαλο να βγαλει διαμαρτυρια που ειναι το μονο οπλο που διαθετουμε εμεις τα σωματεια!Οσο για τους 2 διαιτητες που αναφερεις (Πιλτση και Βαμβακα) δεν υπαρχουν οπως και πολλοι αλλοι στο Νομο.Οι καλοι και εμπειροι τα παρατησαν η τους αναγκασαν να τα παρατησουν!Αντωνιου ασε τις Αθηνες και σκυψε πανω στα προβληματα των ομαδων εμεις σε ψηφιζουμε .Αφησες την διαιτησι α μονο στον Καρακελιδη και γινεται χαμος καθε αγωνιστικη στα γηπεδα.(παραγοντας ομαδας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντωνιου ακομη δεν εκλεχτηκες και αρχισαν οι καταγγελιες.Αυτους που ορισες για να σωσουν την διαιτησια στο νομο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκει στην ΕΠΣ ο ......ΠΑΟΚ κερδιζει αλλα η Αψαλος και ο Μακεδονικος κλαινε?Οποιος καταλαβε καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκει στην ΕνΩση κουνιστε λιγο τα κεφαλια σας οι καταγγελιες για τους διαιτητες περισευουν κατι δεν παει καλα στην διαιτησια φετος δεν μπορει τοσες ομαδες να διαμαρτυρονται και να μην εχουν δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαζαρε και Χαριση με εσας αρχιδιαιτητες τοσες καταγγελιες τοτε δεν υπηρχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο τοτε που εφυγαν απο την διαιτησια Τσιπας,Ροδοβιτης,Σελεμιδης,Θεοδωροπουλος,Πολατιαν,Πορτοκαλιδης,Θεολογου,Σκουλης,και αλλοι εμπειροι, η διαιτησια στο νομο μας πηρε την κατηφορα (παραγοντας ομαδας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Α1=Ο διεθνης εποπτης κυριος Σιπκας γιατι δεν οριζετε να παιξει στην κατηγορια μας για εχουμε ησυχο οι ομαδες το κεφαλι μας και βλεπω τον βαζουν να παιξει σε υποδιαιστερα παιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλύτερα να μην μιλάει ο μακεδονικος για διαιτησία και κυρίως στον αγώνα με το γραμματικο κέρδισες έναν αγώνα που ο διαιτητής σε είχε όλο έξω από την περιοχή με δήθεν φάουλ με τους πλαγιους διαιτητες ένα ημίχρονο να ξέρουν τι είναι οφσαιτ και στο άλλο να μην ξέρουν μιλάτε κιόλας 22 οφσάιτ βγήκε το γραμματικο όλος τυχαίος εκείνη την ημέρα κάθε φάση ήταν οφσαιτ 3 γκολ το γραμματικο και τα 3 από σουτ μιλάτε για κόκκινη που μονο γκρινιαζατε στον διαιτητη και μια κίτρινη δεν είδατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News