Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ο Γρηγόρης Ταρασίδης μιλά για τον καθαρισμό του ποταμιού της Αριδαίας: «Φοβάται μόνο όποιος κάνει κάτι για κακό»

"Φοβάται μόνο όποιος κάνει κάτι για κακό. Εμείς μαζί με τη Δημοτική Αρχή ότι κάνουμε το κάνουμε για καλό και αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος"

«Στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Αριδαίας στοχεύει η παρέμβαση καθαρισμού της κοίτης του ποταμού». Αυτό τονίζει για άλλη μια φορά σε δηλώσεις του στο Aridaia News ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Ταρασίδης.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, γλιτώσαμε στο παρά ένα και δεν πλημμύρισε η πόλη μας, καθώς τέτοια παρέμβαση είχε να υλοποιηθεί πολλές δεκαετίες.

Απαντώντας στους επικριτές, σημειώνει πως υπάρχει απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, τα μέλη του οποίου όπως τονίζει τον στηρίζουν απόλυτα και τους ευχαριστεί γι' αυτό.

Και προσθέτει, πως η συνεργασία με τον Δήμαρχο είναι άψογη και πως οι πολίτες είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, καθώς κατανοούν πως η πολιτική προστασία και η ασφάλεια των πολιτών είναι πάνω απ’ όλα.

Τέλος, συμπληρώνει: Φοβάται μόνο όποιος κάνει κάτι για κακό. Εμείς μαζί με τη Δημοτική Αρχή ότι κάνουμε το κάνουμε για καλό και αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος.

7 σχόλια:

  1. Γρήγορη μαζί σου. Είχαν να καθαριστούν αυτά μέρη χρόνια και όποια δέντρα είχαν αναπτυχθεί πέριξ ήταν λόγω της απραξίας τόσων χρόνων. Όσοι ευαισθητοποιηθηκαν μπράβο τους αλλά υπάρχουν αλλού να δείξουν την ευαισθησία τους.Ας πάνε σε κανένα βουνό και ας δούνε τι μπάχαλο και υπερβολή επικρατεί εκεί. Ένας μη ψηφοφόρος των νυν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΠΟ ΤΟ 80 ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΡΙΔΑΙΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;;;; Ο ΜΠΙΝΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα ειναι σιγουρο οτι αυτος ο δημαρχος προσπαθει και τολμαει με πραξεις.. καλες η κακες για μερικους παντως κανει πραγματα.Η απραξια και η ατολμια ειναι οτι χειροτερο..καλυτερα προσπαθω και κανω πολλα και μεσα σε ολα γινετε και κανα λαθος παρα τιποτα γιαυτο σκεφτειτε πρωτα πριν κρινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Ταρασιδη Μπουλη .ο μονος πρόεδρος που γνωρίζει τα πρόβληματα της Αριδαιας ..Δεν μασάει .που βρεθεικε μια (κυρία ) να διμηουργισει τέτοια αναστάτωση με τον μόνο που να στηρίζει την αποπψη της τον ακατανόμαστο που πλέον κανένας δεν τον δίνει σιμασια .Και ένα τεράστιο Μπραβω στον δειμαρχο μας που έχει τέτοιους συνεργάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΧΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΥΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΚΙΞΟΥΝ.

      Διαγραφή
  5. ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΟΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News