Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Η στιγμή της εισβολής Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΘΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στιγμή που εισέβαλαν στο ΥΠΕΘΑ ανέβασε στο youtube η αναρχική ομάδα

Τα μέλη του Ρουβίκωνα - περίπου 20 άτομα - έφτασαν έως τα σκαλιά του κεντρικού κτιρίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έξω από το οποίο πέταξαν προκυρήξεις. Την στιγμή που εισέβαλαν στο ΥΠΕΘΑ ανέβασε στο youtube η αναρχική ομάδα.

Νωρίτερα ο ΥΕΘΑ Πανος Καμμένος ζήτησε "Να πέσουν κεφάλια" για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε επικοινωνία που είχε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν εξαιρετικά ενοχλημένος για το περιστατικό και ζήτησε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.
.

3 σχόλια:

  1. Ερχεται κουμμουνιστική φασιστική χούντα από τους απογόνους του ΕΑΜ ΔΣΕ Οπλα ΕΛΑ 17Ν ΚΑΙ ΜΚΟ ΤΟΥ Σιωνισμού ΠΑΡΤΕ ΕΦΟΔΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα βίσματα στην πύλη οι ρουβίκωνες μέσα... Γιατί τα βίσματα σιγά που θα είχαν κότσια να κάνουν οτιδήποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News