Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στη Χρύσα: Δεσμεύτηκε για εργασίες συντήρησης στην πλατεία του χωριού

"Είναι σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχουν στα χωριά μας άνθρωποι δραστήριοι, που κάνουν πράξη τον εθελοντισμό στην καθημερινή τους ζωή και προσφέρουν στον τόπο μας"

Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Μορφωτικού Συλλόγου Χρύσας – Τσάκων – Ροδωνιάς και συναντήθηκα με κατοίκους του χωριού, οι οποίοι δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον για το χωριό τους.

Ενημερώθηκα για την ανάγκη που υπάρχει για συντήρηση της πλατείας και του πάρκου της Χρύσας, όπου παρουσιάζονται φθορές που προκάλεσε ο χρόνος. Δεσμεύτηκα ότι θα προχωρήσουμε σε αυτή την παρέμβαση, αφού ολοκληρώσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες.

Επίσης, βρεθήκαμε στο γήπεδο της τοπικής ομάδας, όπου χρειάζονται κάποιες παρεμβάσεις κυρίως στην περίφραξη, ενώ μου εξέφρασαν την άποψη ότι θα πρέπει να τοποθετηθούν κάγκελα στο ποτάμι, καθώς στην περιοχή συγκεντρώνονται πολλά μικρά παιδιά και υπάρχει κίνδυνος πτώσης.

Τέλος, ζητούν τον καθαρισμό του ρέματος που περνά δίπλα από το γήπεδο και το οποίο έχει κατακλειστεί από κορμούς δέντρων και ουσιαστικά έχει κλείσει.

Μετά από αυτή την επίσκεψη, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική πρόσκληση. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχουν στα χωριά μας άνθρωποι δραστήριοι, που κάνουν πράξη τον εθελοντισμό στην καθημερινή τους ζωή και προσφέρουν στον τόπο μας. Είναι βέβαιο πως η συνεργασία μας θα γίνει ακόμα πιο στενή.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας





























1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News