Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της εισβολής σε πολυκατάστημα για τη Black Friday - Σπρωξίματα και φωνές στην είσοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: seleo.gr, voria.gr, thestival.gr

Η Black Friday έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στη Θεσσαλονίκη. Οι πόρτες ανοίγουν και τα όσα ακολουθούν προκαλούν εντύπωση...

H Black Friday έφτασε ξανά στη Θεσσαλονίκη και οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν σε μεγάλα πολυκαταστήματα όταν άνοιξαν κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Από τα ξημερώματα, κυρίως νεαρά άτομα, στήθηκαν στην ουρά έξω από μεγάλα καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης, για τις εκπτώσεις της Black Friday.

Οι ουρές σχηματίστηκαν από πολύ νωρίς και τα άτομα περίμεναν να ανοίξουν οι πόρτες των καταστημάτων στις 08.00 το πρωί, προκειμένου να προμηθευτούν προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή. Μάλιστα, όταν άνοιξε μεγάλο πολυκατάστημα στο κέντρο της πόλης, οι συγκεντρωμένοι καταναλωτές άρχισαν να χειροκροτούν και στη συνέχεια να σπρώχνονται για να περάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα ενδότερα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και φέτος ανάμεσα στους καταναλωτές που έσπευσαν στα εμπορικά καταστήματα, είναι και μικροί μαθητές. Την τιμητική τους έχουν κυρίως τα ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και προϊοντα gaming. Δείτε τι συνέβη στο επόμενο βίντεο όταν άνοιξε γνωστό πολυκατάστημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News