Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Σάλος στα social media με την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτογραφία της Daily Mail

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η εμφάνιση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση της τρίτης της εγκυμοσύνης.

Την περασμένη εβδομάδα, η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, παρευρέθηκε σε μία εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Ψυχικής Υγείας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εμφάνισή της με ένα γαλάζιο φόρεμα προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι η επιλογή του χρώματος μαρτυρά το φύλο του μωρού. Ενώ άλλοι σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Σύμφωνα με την γερμανική Welt, αρκετοί ήταν αυτοί που έγραψαν στα social media ότι είναι ιδιαίτερα αδυνατισμένη, λέγοντας ότι φαίνεται "υποσιτισμένη και εξαντλημένη" καθώς και ότι είναι "εθισμένη στα μπότοξ". Ενώ, άλλοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η εικόνα της οφείλεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και στα συμπτώματα από τις πρωινές αδιαθεσίες.

Δείτε την φωτογραφία της Daily Mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News